Introduktion – Bernina-passet

Den næste schweiziske rute fra Thomson Interactive vil livagtiggøre de overvældende dale og de stigende skinnestrækninger fra det historiske Bernina-pass, fra St. Moritz og Samadan til Poschiavo.

I forlængelse af de utroligt populære Albula og Arosa ruter kommer Thomson Interactive med flere Alpine landskaber til Train Simulator i form af den berømte Bernina Express.

Strækningens historie:
I 1904 åbnede den revolutionære Albula Line for trafik, der strækker sig ud til spa-feriestedet St. Moritz og sikrer videreførelse jernbanestrækninger i det østlige Schweiz. Ruten havde kun været åben i omkring et år før drøftelser af en anden jernbane fandt sted; en linje, der løber ret syd gennem Bernina-dalen, klatrer til 2.253 m før den begynder nedstigningen mod den schweizisk-italienske grænse.

Læs artiklen her: TS18: Introducing – The Bernina Pass

Forfatter: Knud

Mine interessesfærer i RailWorks; Udvikling af scenarier. Pusler med tanken om at bygge ruter, men er endnu ikke kommet rigtigt i gang. Geografisk: Primært Danmark, Tyskland, Schweiz, Østrig - sekundært England. USA siger mig ikke rigtig noget.

Her tænker du på “Introduktion – Bernina-passet”

Skriv et svar