64 grunde til at spille togsimulator – I: TS2019

64 grunde til at spille togsimulator – I: TS2019

22. september 2018 1 Af Knud

Oversat fra engelsk af Knud Berggreen…

I løbet af de kommende uger skal vi afdække alle grundene til, at du skal spille Train Simulator, og hvis du allerede gør det, vil der måske være noget du ikke har tænkt på endnu!

I denne uge skal vi dække de nyeste og største: Train Simulator 2019

1: 64-bit

Den største opdatering til Train Simulator i år er porteringen til 64-bit! Mange af jer er stolte af de omfattende samlinger, I har bygget, og har I investeret mange hundrede timer i Train Simulator, og opdateringen til 64-bit er det bedst mulige, vi kan gøre for at sikre, at dine samlinger fortsat er tilgængelige og kan spiles godt ind i fremtiden, især da udviklingen af computere altid går fremad.

64-bit opdatering er gratis for eksisterende spillere, og vil selvfølgelig blive udsendt som en del af TS2019 og fremefter til nye spillere. Vi har også implementeret andre rettelser/tilføjelser som en del af opgraderingen af kernen, som vi vil tale om på et senere tidspunkt.

Få mere at vide om Train Simulator 64-bit.

2: Soldier Summit

Udforsk de fantastiske sletter og dale, der gør Soldier Summit et af de mest populære bjergpas i det vestlige USA.

Denne vigtige jernbanestrækning klatrer op over Wasatch Plateau, der forbinder Helper og Provo langs D&RGWs højeste rute i Utah, mens man krydser de berømte Gilluly-loops – en række hestesko-kurver – på den vestlige tilgang til toppen som giver spektakulære scener med tunge godstog på deres vej op ad passet.

Trækkraften til de forskellige operationer kommer i form af D&RGWs SD40T-2, GP9 og Amtraks F40PH lokomotiver.

3: Salt Lake City

Som supplement til den allerede omfattende Soldier Summit, forlænger denne rute sporene helt til Salt Lake City.

De vigtigste steder i Salt Lake City-udvidelsen omfatter: Det ekspansive Geneva Steel Works, der ligger ved siden af ​​D&RGW-hovedlinjen nord for Provo at Vineyard, Utah; D&RGWs sprudlende og travle Roper Yard i Salt Lake City; og to store og klassiske passagerstationer i Salt Lake City som blev bygget af Union Pacific og Rio Grande.

Denne udvidede rute leverer den fulde oplevelse af Rio Grandes sjette underafdeling af banens Utah Division, og fra Helper mod øst til Salt Lake City i vest, repræsenterer den over 100 miles strækning i de barske Western Mountain!

4: The Rhine Railway

Operér intercity, regionale og centrale godstjenester langs en af ​​Tysklands mest strategisk vigtige jernbanelinjer, Rhine Railway.

Banen dækker både de klassiske linjer mellem Mannheim og Karlsruhe og den nyere, dedikerede højhastighedsforbindelse. Rheinbanen følger sin navneflod og ses utallige lokal- og international togtrafik hver dag, herunder fra Mannheims godsbanegård, som er en af ​​de største i Europa.

Du tager til Rhine-banen med på DB BR 406 ICE 3M, DB BR 189, DB BR 425 og DB BR 294, der udfører såvel passageropgaver som transport af blandet gods.

5: Frankfurt High Speed

For at strække dine ben endnu længere, forlænger Frankfurt High Speed strækningen ​​på Rhine Railway med den naturskønne Riedbahn fra Mannheim til Frankfurt am Main!

Som en forlængelse af den allerede travle korridor mellem Karlsruhe og Mannheim venter muligheden for at udføre ICE-passagertjenester i den historiske og ekspansive Frankfurt Hbf såvel som byens vigtige jernbaneforbindelse til den internationale lufthavn. Kombinationen af Riedbahn og Rhine Railway giver over 130 km højhastighedstogsforbindelser.

6: Portsmouth Direct Line

Portsmouth Direct Line forbinder Londons største terminal med den historiske by Portsmouth.

“Portsmouth Direct” blev bygget for at skære ned på rejsetiden mellem London og havnebyen, som tidligere kun var betjent af en indirekte rute fra vest. Ophold på større byer undervejs og forgrening fra den vidtstrakte hovedlinje ud af London Waterloo, er denne rute i dag en 70 miles non-stop  og semi-hurtig passagerrute.

En treenighed af South West Trains traction venter på din kommando; BR Class 450, BR Class 444 og BR Class 455.

7: Ekstraudgaver

Som om alt det ikke var nok, vil vi også bringe et par varierede udgaver af TS2019, der vil indeholde alt ovenfor, og noget ekstra for at give dig endnu større tilbud! Vi vil snart afsløre mere om de forskellige TS2019 udgaver.

8: Udgivelsesdato

Train Simulator 2019, de ekstra udgaver, den gratis opdatering til 64-bit og andre forbedringer vil være tilgængelige 11 oktober 2018!

Skærmbilleder og billeder, der vises i denne artikel, kan vise indhold, der stadig er under udvikling. De licenserede mærker er muligvis ikke blevet godkendt af deres respektive ejere, og nogle billeder kan stadig afvente godkendelse.

Denne artikel er oversat af Knud Berggreen