64 grunde til at spille togsimulator – II: Erfaringerne

64 grunde til at spille togsimulator – II: Erfaringerne

2. oktober 2018 1 Af Knud

Oversat fra engelsk af Knud Berggreen…

I løbet af de kommende uger skal vi afdække alle grundene til, at du skal spille Train Simulator, og hvis du allerede gør det, vil der måske være noget du ikke har tænkt på endnu!

I denne uge vil vi se på nogle af de oplevelser, som Train Simulator har at tilbyde.

Se de foregående 8 grunde.

9 – Passagerer

Tag en tur på skinnerne og prøv på egen hånd at drive vitale eller naturskøn passagertrafik til både pendlere og turister. Du kan klatre ombord og køre på vigtige højhastighedstrækninger, gennem travle forstæder eller afslappende landdistrikter ganske som du ønsker. Hvilken en foretrækker du?

10 – Godshåndtering

Passageropgaver er ikke den eneste operation, der skal tages i betragtning, og i nogle tilfælde overstiger godstrafikken passagererne med en betydelig margen. Hvis du kan tænke dig dette, er der masser af muligheder. Med jernbanerne er der fragtet meget gods; mad, kul, bildele, træ, metal, post, olie, skifer, tømmer, manifester, aggregater, endda flydele! Hver type giver deres egne udfordringer, og nogle er ikke bare A til B-kørsel, du kommer til både at afhente og afsætte undervejs.

11 – Rangering / omskiftning

Passager og gods arbejde er alle vigtige, selvfølgelig, men hvad ville de være, hvis ingen forberedte togene på banegårde og sidespor? Rangering eller omskiftning er, at samle stammer sammen, inden de bliver kørt væk, og opdeling af stammer, når de ankommer – det kan være en simpel rake af passagervogne eller en halv kilometer lang vognstamme, der venter på at gå ud over landets grænser. Det kan være en udfordrende øvelse, især når man navigerer i massive godsbanegårde.

12 – Mix af motorkraft

Du kan gøre alt ovenfor, og mere, med tre hovedtyper af moterkraft. Arbejde i nutiden eller tage et skridt tilbage i tiden, og opleve livet fra trinbrættet på ​​klassiske damplokomotiver; prøv en blanding af fortidens maskiner og state-of-the-art diesel traction, det er gamle locos eller moderne togsæt; eller tilføj en gnist med ikoniske elektriske maskiner.

13 – Unikt trækkraft

Som om ovenstående ikke var nok allerede (og der er endnu mere variation, f.eks. Dieselhydraulisk), er der til tider blevet afprøvet og testet ting som aldrig rigtig har fanget an, de er enten blevet opgivet i tide eller forblev som tidlige eksempler på en lidt malerisk variation af jernbaneteknologi. I Train Simulator kan du opdage disse unikke ideer. Mon de burde have været lykkedes?

14 – Spil gennem scenarier

Den bedste måde at opleve alt på er at spille enten medfølgende, ekstra eller fællesskabsudviklede scenarier. Scenarier er i det væsentlige en guidet oplevelse med instruktioner og waypoints, som giver dig mulighed for at udføre alle typer opgaver. Der er to hovedtyper af scenarier; Standard er ligetil “få jobbet færdigt”, du kan generelt tage din tid, men du bliver presset på karriere scenarier, hvor stramme rutetabeller og specifikke instruktioner skal overholdes for at undgå en straf.

15 – Dyk ind i Quick Drive

Vil du bare springe ind og køre, se den specifikke placering igen eller opdatere din rutekendskab? Quick Drive er muligheden. Med Quick Drive kan du vælge stort set ethvert tog i din samling, og vælg derefter komponenten, vælg fra de tilgængelige ruter, bestem dine start- og slutpunkter, indstil sæsonen, vejret og klokkeslættet efter eget valg og kør! Hvis du vil se, hvad Train Simulator kan kaste efter dig, kan du endda trykke på “Random” knappen og se, hvilke interessante muligheder der vises.

16 – Udforsk frit med free roaming

Hvis du er på udkig efter fuld frihed, tilbyder Free Roam scenarier netop det. Nogle ruter udgives med dem, andre er venligt gjort tilgængelige fra brugerne (eller du kan lave din egen). På nogen måde kan Free Roam gøre det, du vil. Køre ud ad ruten? Jo da. Klik på et af de tog, du ser og bare køre? Gå bare i gang. Opsæt dine egne udfordringer? Alle disse muligheder er lige til at afprøve.

Der har du det, yderligere 8 grunde til at du skal spille Train Simulator. Hvis du vil deltage nu, skal du hente Train Simulator 2018, som vil være din sidste chance for at få den medfølgende Mittenwaldbahn, Nord Wales Coastal og Peninsula Corridor: San Francisco – San Jose ruter i en 3-i-1 samling. Eller du kan vente på Train Simulator 2019, som vil blive udgivet den 11. oktober med Soldier Summit og Salt Lake City, Rhine Railway og Frankfurt High Speed, og Portsmouth Direct Line!

Få mere at vide om Train Simulator 2019 her.

Denne artikel er oversat af Knud Berggreen