64 grunde til at spille togsimulator – III: Læring

64 grunde til at spille togsimulator – III: Læring

8. oktober 2018 0 Af Knud

16 gået, 48 tilbage, vi tæller gennem 64 grunde til at du skal spille Train Simulator, og hvis du allerede gør det, vil der måske være noget du ikke har tænkt på!

I denne uge vil vi se på uddannelsessiden af Train Simulator.

Se begrundelser 1-8

Se begrundelser 9-16

17 – Sæt afsted med akademiet

Hvis du er ny på Train Simulator, eller på tog i almindelighed (velkommen!) Så er akademiet en fantastisk ressource, der følger med kernepakken, der tager dig gennem det grundlæggende i togoperationer, og naturligvis også i Train Simulator kontrol-layout.

18 – Honorér dine færdigheder

Når du har fået dækket det grundlæggende, er det tid til at føre det, du har lært til handling. Forfin dine nyfundne evner ved at spille scenarierne for hver af de medfølgende ruter. Regelmæssig øvelse er den bedste måde at lære på, og selvfølgelig kan du gå tilbage til akademiet for at opfriske din hukommelse, mens du er på vej.

19 – Mestre en række tjenester

Vi finder hver vores kald, og i Train Simulator er der masser at udforske og opdage. Måske kan du finde en følelse af nostalgi med damp-æra-rangering, eller ønsker at avancere ved at være ansvarlig på de nyeste og hurtigste travle pendlerkørsler. Når du har fundet det, du kan lide, er det tid til at blive rigtig god til det, og så prøv måske noget andet selvfølgelig!

20 – Få kendskab til en verden af trækkraft

Train Simulators favner vidt og bredt, og som følge heraf bliver de førerhuse, du træder ind i, meget forskellige, og hvert lokomotiv eller enhed har sine egne kendetegn. Engelsk, walisisk, skotsk, fransk, tysk, schweizisk, østrigsk, sydafrikansk, kinesisk, japansk, amerikansk, canadisk; alle disse områder har unikke trækkræfter, som du kan udforske og lære at køre.

21 – Lær om procedurer

Mange regler og procedurer gælder for næsten hele verden og er afgørende for sikker og hurtig jernbanedrift, og du mestrer disse med gentagne øvelser. Men da hvert område har sit eget trækkraft, vil der også være forskelle i proceduren, det kan for eksempel være procedurer for forlygter og hornbrug, metoder til kobling, som angives med skræddersyede signaler osv. Det er disse subtile forskelle, som gør at hvert lokomotiv og hver rute skiller sig ud.

22 – Lær signaleringen

Formentlig det vigtigste element i jernbanedrift, den der sikrer, at miljøet er så sikkert som det kan være, er signalering. At tage fat på signalering og tilhørende sikkerhedssystemer er en grundlæggende færdighed. Der er de grundlæggende regler, Grøn = Fortsæt/linje klar, Rød = Stop/fare, men hvad ville livet være uden sort? Nogle signaler er rute-baserede, hvor placering betyder mest, og andre er hastighedsbaserede, som angiver, hvor hurtigt eller langsomt du skal køre. Håndbogen (Manualen) for hver rute dækker typisk den anvendte signalering.

23 – Lær ruterne

Der er intet galt med at køre med HUD, det er derfor det er der, men hvis du vil løftes til næste niveau og køre som rigtige lokofører gør, så skal du starte ruteindlæring. Hvor er hastighedsgrænserne, hvad er hastighedsgrænserne, hvor er det signal, på hvilket milepæl der er den virkelig svære stigning, hvornår skal jeg starte bremsen for at stoppe på stationen, hvordan vil natten/ugunstigt vejr påvirke ovenstående? Alle de ting kan du lære efterhånden som du træner på hver rute.

24 – Lær scripting & modellering … Bliv udvikler!

Nu til noget helt andet, det handler ikke kun om kørsel! Ved at læse vores udviklingsdokumentation kan du lære om, hvordan lokomotiv, rute og scenarieudvikling fungerer i Train Simulator; og hvis du har lyst til at lære nogle nye færdigheder, kan du hente modellering og scripting, som begge er et kerneaspekt ved at lave dit eget indhold fra bunden. Hvis du har lyst til at lære om udviklingen, er Train Simulator en fantastisk måde at gøre det på. Tredjeparter har lært det, så kan du også!

Og så er vi gennem endnu 8 grunde, at du skal spille Train Simulator. Hvis du vil være med nu, skal du hente Train Simulator 2018, som vil være din sidste chance for at få den medfølgende Mittenwaldbahn, Nord Wales Coastal og Peninsula Corridor: San Francisco – San Jose ruter i en 3-i-1 bundle. Eller du kan vente på Train Simulator 2019, som vil blive udgiven den 11. oktober med Soldier Summit og Salt Lake City, Rhine Railway og Frankfurt High Speed, og Portsmouth Direct Line!

Få mere at vide om Train Simulator 2019 her.

Denne artikel er oversat af Knud Berggreen