Advarsel: Northern Europe version B

19. juni 2011 6 Af Knud

Jeg får mange henvendelser om, at den nyeste version af Northern Europe ikke virker. Og da jeg står som tester af ruten, er det jo sådan set meget naturligt.

MEN jeg har ikke været med til test af version B. Jeg har kort fået lov til at teste version A og den sidste version af DK2000 havde nogle fejl, som jeg også gjorde opmærksom på. De er der stadig i NE.

Desværre valgte Erich så at afbryde vores samarbejde og derfor kan jeg ikke stå inde som “tester” af de 3 seneste udgaver.  Græsset var åbenbart grønnere på den anden side. Desværre er der ingen hos OTK, som sidder inde med den viden om RW, som jeg har indhentet igennem et par års test af DK2000. En viden, som trods alt er grund til, at ruten har betydelig færre fejl end den oprindelig udgave. Der er også rettet fejl, som Erich havde afskrevet som RW fejl. Men sådan skulle det så ikke være. Og derfor vil flere og flere opleve problemer med afviklingen af NE. Jeg kan nu læse på et tysk forum, at Erich trods alt har fundet bedre testere end mig. Hvis bedre testere betyder testere, som ikke finder fejlene, og ruten kan udgives hurtigere, så har han da sikkert ret. Og da min konto på OTK blev slettet kort efter, at Knud og jeg valgte at starte siden her, så har det ikke været muligt for mig, at teste ruten selv.

Der er en del fejl i version A, og mange kan slet ikke starte version B. Det gælder både her i Danmark, men også i Tyskland og England. Flere dropper derfor ruten fremover. Det havde været smartere at rette nogle af de mange fejl, som der er i ruten i forhold til RS.com’s anbefalinger, i stedet for at bygge videre, med flere fejl til følge.

Så hvis I har version A, så behold den. Lad være med at installere version B, før den er rettet for fejl.