Altenburg-Wildau

22. maj 2011 0 Af Knud

Altenburg-Wildau er nok en af de smukkeste ruter som finde til RailWorks 2.

httpv://www.youtube.com/watch?v=8Pu1BlKEvpg&feature=player_profilepage

Altenburg-wildau er en rute som er kreeret af hollænderen SAD. Den er fuld af skønne detaljer, som kan få enhver til at standse op og nyde og bare glemme alt om timeplaner.

Ruten, som er ca 30 km lang, er en typisk tysk lokalbane og er tidsmæssigt en skøn overgang mellem nutid og fortid. Den viser både travle gennemgående strækninger, mindre betydende – og forfaldne – strækninger, og strækninger under nedlæggelse.

Ruten kan downloades her på sitet. dw-agency har lavet adskillige spændende scenarier, som spiller på næsten alle detaljerne som findes på denne skønne rute. Disse scenarier kan naturligvis også downloades her på sitet. Videoen, som ses her i artiklen, er fra et af disse scenarier. Sæt dig godt tilbage i de ca. 8 min. den varer og nyd den – helst i HD 🙂

Jeg vil lige skynde mig at tilføje, at freeware-ruten Altenburg-Wildau er forgængeren til den kommende kommercielle rute “Im Köblicher Bergland” som jeg omtalte i april måned. SAD har officielt meddelt, at Altenburg-Wildau fortsat vil være freeware også efter at den kommercielle rute bliver udgivet. Og i et personligt interwiev luftede han også en forventning om, at han nok igen vil arbejde på en freeware rute efter Im Köblicher Bergland er udkommet.

Og her til sidst, vil jeg også nævne, at SAD’s objekter bliver anvendt i mange andre ruter. Bl.a. i Albula linien – en schweizisk alpe-rute som vil blive anmeldt senere.