Bab søger nye udfordringer

Per, kendt som BAB, har valgt at stoppe her på Railworks.dk.

Efter næsten 3 år her på siden, har Per fået lyst til at prøve noget andet, da han ikke længere bruger meget tid på Train Simulator, men spiller andre spil.

Selv om Per stopper her, så vil Railworks.dk fortsat være samlingsstedet for jer brugere, når der er tale om TS2013/14. Jeg har også inviteret Per til at fortsætte som gæsteskribent, hvis han får tid og lyst til at skrive om Train Simulator her på Railworks.dk

Per og jeg har haft et godt samarbejde og det har sikkert varet længere end de fleste havde spået. Det har været et spændende projekt, at starte en side op fra ingenting og til det som den er blevet i dag med mere end 2000 tilmeldte brugere.

Jeg vil selvfølgelig savne Pers store viden om TS2013, men mange af jer ved også rigtig meget, og fællesskabet er vores store styrke, så jeg håber derfor at alle I trofaste brugere fortsat vil deltage i udviklingen af sitet. Og hvis der er nogen som brænder for at blive gæsteskribenter, så sig endelig til 🙂

20 tanker om “Bab søger nye udfordringer”

 1. Så kan man jo kun ønske Per aka Bab god vind med hans nye side. 🙂

  Vedr. aktive brugere i danmark, ved jeg ikke om Rail Simulator kunne have interesse i lidt mere offensiv markedsføring i danmark. Jeg tænker bare, at med det danske materiel der findes nu, er der et godt grundlag til at trække nye brugere til, og det kunne f.eks. være til DMJU’s hobbymesse i Valbyhallen.

  Vi lavede samme nummer med Auran for år tilbage, hvor vi var nogle stykker der deltog på messerne nogle år i træk. Lavede en stand med PC’er og en projektor, hvor Trainz blev demonstreret. Min opfattelse af det, er at bl.a. det danske materiel som fandtes på det tidspunkt var med til at fange folks opmærksomhed og skabe en interesse for spillet.

  Jeg ved godt at der kan være meget arbejde i at deltage i sådan et arrangement, men hvis RS er med på ideen, og man kan få dem til at dække den økonomiske del er det jo en oplagt chance til at hverve nye brugere/medlemmer. Det kunne jo også være, at man var heldig at finde nogle som er gode til 3D og som kan bidrage på den fløj. 🙂

  Det var blot lidt brainstorm. 🙂

 2. Så kan man jo kun ønske Per aka Bab god vind med hans nye side. 🙂

  Vedr. aktive brugere i danmark, ved jeg ikke om Rail Simulator kunne have interesse i lidt mere offensiv markedsføring i danmark. Jeg tænker bare, at med det danske materiel der findes nu, er der et godt grundlag til at trække nye brugere til, og det kunne f.eks. være til DMJU’s hobbymesse i Valbyhallen.

  Vi lavede samme nummer med Auran for år tilbage, hvor vi var nogle stykker der deltog på messerne nogle år i træk. Lavede en stand med PC’er og en projektor, hvor Trainz blev demonstreret. Min opfattelse af det, er at bl.a. det danske materiel som fandtes på det tidspunkt var med til at fange folks opmærksomhed og skabe en interesse for spillet.

  Jeg ved godt at der kan være meget arbejde i at deltage i sådan et arrangement, men hvis RS er med på ideen, og man kan få dem til at dække den økonomiske del er det jo en oplagt chance til at hverve nye brugere/medlemmer. Det kunne jo også være, at man var heldig at finde nogle som er gode til 3D og som kan bidrage på den fløj. 🙂

  Det var blot lidt brainstorm. 🙂

 3. Det var så ikke mit indlæg, som I læste. Det var en redigeret udgave af Knud, hvor mit indlæg var splittet op og nogle ting var blevet slettet. Knud ser spøgelser overalt og en kommentar om, at jeg ville skrive om TS2014 på min nye side, hvilket selvfølgelig er en selvfølge, da det skulle være en spil side og TS2014 er et spil, blev af Knud tolket som om, at jeg ville starte en konkurrerende side. Og det var jo ikke godt.

  Så hvis man vil være gæsteskriver på siden, så være klar over, at Knud vil rette i jeres indlæg, hvis der står noget, som han ikke vil læse. Denne kommetar bliver nok også snart slettet.

 4. Det var så ikke mit indlæg, som I læste. Det var en redigeret udgave af Knud, hvor mit indlæg var splittet op og nogle ting var blevet slettet. Knud ser spøgelser overalt og en kommentar om, at jeg ville skrive om TS2014 på min nye side, hvilket selvfølgelig er en selvfølge, da det skulle være en spil side og TS2014 er et spil, blev af Knud tolket som om, at jeg ville starte en konkurrerende side. Og det var jo ikke godt.

  Så hvis man vil være gæsteskriver på siden, så være klar over, at Knud vil rette i jeres indlæg, hvis der står noget, som han ikke vil læse. Denne kommetar bliver nok også snart slettet.

 5. Hejsa

  Et nysgerrigt spørgsmål, hvad blev der af Per’s originale indlæg? Det var der i går, nu er det væk? Det ville da være nok pænere at bruge det oprindelige, og lade Per sige pænt farvel selv.

  1. Vi havde bare ikke fået afstemt indholdet. Ved ophør at et samarbejde er det jo ikke bare et farvel, men også et hvad så.

 6. Hejsa

  Et nysgerrigt spørgsmål, hvad blev der af Per’s originale indlæg? Det var der i går, nu er det væk? Det ville da være nok pænere at bruge det oprindelige, og lade Per sige pænt farvel selv.

  1. Vi havde bare ikke fået afstemt indholdet. Ved ophør at et samarbejde er det jo ikke bare et farvel, men også et hvad så.

 7. Det er jeg ked af det svar, jeg troede at der var åbenhed her på sitet, men har til gengæld fundet unødig censur, Ud fra dette føler jeg at jeg lige som Per er nødt til at sige pænt tak for denne gang.

  1. Der er skam ingen censur.
   Og der er skam åbenhed på sitet.
   Men jeg kan ikke referere fra private mails. Du vil da heller ikke bryde dig om at jeg offentlig skulle referere fra personlige mails mellem os to, vel?

 8. Det er jeg ked af det svar, jeg troede at der var åbenhed her på sitet, men har til gengæld fundet unødig censur, Ud fra dette føler jeg at jeg lige som Per er nødt til at sige pænt tak for denne gang.

  1. Der er skam ingen censur.
   Og der er skam åbenhed på sitet.
   Men jeg kan ikke referere fra private mails. Du vil da heller ikke bryde dig om at jeg offentlig skulle referere fra personlige mails mellem os to, vel?

 9. Erich hvorfor overhovedet fare sådan i flint over det her? Hvad Per og Knud skriver om i en mail, vedkommer vel ikke rigtigt dig, og hvis de er kommet til enighed om at skrivelsen herinde skal ændres, er det vel deres valg?

  Jeg synes hellere du skulle fortsætte dit gode arbejde med at lave danske ruter til TS.. 😉

 10. Erich hvorfor overhovedet fare sådan i flint over det her? Hvad Per og Knud skriver om i en mail, vedkommer vel ikke rigtigt dig, og hvis de er kommet til enighed om at skrivelsen herinde skal ændres, er det vel deres valg?

  Jeg synes hellere du skulle fortsætte dit gode arbejde med at lave danske ruter til TS.. 😉

Skriv et svar