Berlin-Wittenberg og DB BR411 ‘ICE-T’

7. november 2013 12 Af Knud

I dag har TSC udgivet to produkter på Steam.

Berlin – Wittenberg ruten

Berlin-Wittenberg

Berlin og Wittenberg – en af Tysklands tidligste og vigtigste jernbaneruter – er nu tilgængelig for Train Simulator via Steam

Starten af ​​ruten blev etableret i 1840 af Berlin-Anhaltische Eisenbahn-Gesellschaft, der byggede en jernbanelinje mellem Berlin og Köthen via Jüterborg og Dessau. Berlin-Anhaltische Eisenbahn-Gesellschaft blev anset for at være et af de vigtigste jernbaneselskaber i Tyskland og en af ​​de første langdistance-jernbaner i landet.

Ruten gennemkøres dagligt af mindst 30 langdistance passagertog i hver retning dagligt, og var et vigtigt knudpunkt for tog, der kører mellem større tyske byer og østeuropæiske lande, herunder Tjekkiet og Østrig. Under DDR-perioden, blev trafikken på ruten øget betydeligt da meget gods dengang blev ført med jernbane.

Den 115 km lamnge rute fra Berlin Hbf til Wittenberg for Train Simulator , udviklet af Aerosoft , er også udstyret med den uåbnede udvidelse til Berlin Brandenburg Airport , Line S25 fra Teltow til Potsdamer Platz, og dele af Nord-Syd- S-Bahn-Tunnel i Berlin.

Mange af Berlins populære attraktioner har en fremtrædende plads sammen med banegodslinjer på Lutherstadt Wittenberg Ost , Niedergörsdorf , Jüterbog og Luckenwalde.

Rangierscenarier kan bl.a. udføres ved godsdepotet , Containerdepotet ved Großbeeren og lokomotivdepotet ved Lutherstadt Wittenberg.

Der medfølger 10 scenarier til ruten:

  • Introducing the Route
  • Home Run
  • Morning Rush Hour
  • Carrying Airline Passengers
  • Carrying Airline Passengers Back
  • ICE Storm
  • Shunting in Großbeeren
  • Containers for Berlin
  • Journey with Obstacles
  • Night Train

Link til Steam: Berlin-Wittenberg Route Add-On

 DB BR411 ‘ICE-T’

ICE-T

De syv-vogns BR411 ‘ ICE – T’ var det første krængningstog der blev taget i brug på det tyske jernbanenet, og er nu også med i samlingen af ICE-tog til Train Simulator .

ICE -T blev udviklet af Siemens parallelt med ICE 3 og ICE TD i begyndelsen af ​​1990’erne og er designet til strækninger som tidligere blev betjent af langsommere lokomotivtrukne InterCity (IC) og InterRegio (IR) tog, og traditionelle EMU’er.

Under projektnavnet ‘ IC T’ , hvor ‘T’ står for ‘ Triebzug “(multiple enhed) , deler ICE -T mange fælles komponenter med ICE 3 . Men på række udvendige forskelle , herunder en ombygget næseprofil og italienskbyggede vippebogier, skelnes let mellem de to togsæt.

ICE -T blev taget i brug i 1994 og har plads til 372 passagerer.
Selv om det med en tophastighed på 230 kilometer i timen er langsommere end sine søsterenheder, gør togstammens hældningsvinkel på otte grader det muligt at let at benytte de opgraderede tyske jernbanestrækninger.

DB BR411 ‘ ICE – T’ for Train Simulator er tilgængelig i Deutsche Bahn rød og hvid bemaling og har scriptede vippeteknologi , forbedret passagervisning og belysning, AFB hastighedskontrol , SIFA, PZB og LZB.

Toget er også Quick Drive kompatibel , hvilket giver dig frihed til at køre DB BR411 ‘ ICE – T’ på enhver Quick Drive aktiveret rute for Train Simulator , som er tilgængelige via Steam. Der er også scenarier specielt til Hamburg-Hannover ruten (ruten fås separat og nødvendig for at køre disse scenarier ) .

Link til Steam DB BR Class 411 ICE-T EMU