Menu Luk

Tilmelding, brugernavn og kontoforhold

Gælder for alle systemer på RailWork Danmarks hjemmeside: Hovedsite med download og mulighed for kommentarer samt Forum

Brugernavn/konto
Du har, når du tilmelder dig, mulighed for at vælge dit brugernavn. Vi anbefaler, at du benytter et anstændigt og hensigtsmæssigt navn. Hvis du benytter fremmede tjenester, vil vi også anbefale at du anvender dit sædvanlige brugernavn her også af hensyn til dine øvrige relationer.
Ved registrering af din brugerkonto, accepterer du aldrig give dit password ud til en anden person, undtagen til en administrator, for beskyttelse af din identitet. Du accepterer også ALDRIG at benytte en anden persons konto, uanset årsagen. Vi anbefaler også at du bruger en kompleks og unik adgangskode til din konto, for at forhindre misbrug af din konto.
Du må kun oprette én konto for hvert system. Vi anbefaler at du benytter samme kontonavn på alle systemerne.
Når du registrerer dig og logger ind, vil du være i stand til at udfylde en detaljeret profil. Det er dit ansvar at præsentere klare og præcise oplysninger. Eventuelle oplysninger, som ejere eller administratorer vurderer at være unøjagtige, vulgære eller på anden måde stødende, vil blive fjernet, med eller uden forudgående varsel. Passende sanktioner kan blive aktuelle.

Sikkerhed og logning
Bemærk venligst, at med hvert bidrag, er registreret under din IP-adresse i tilfælde af, at du skal være udelukket fra dette site eller din internetudbyder kontaktes. Dette vil kun ske i tilfælde af en større krænkelse af denne aftale.
Bemærk også, at softwaren placerer en cookie, en tekstfil, der indeholder information (såsom dit brugernavn og password), i din browsers cache. Dette bruges kun til at holde dig logget ind / ud. Softwaren hverken indsamler eller sender nogen anden form for information til din computer.

Fejl i kontoen, nedlæggelse af konto, begrænsning af adgang
Hvis du mener at der er nogen fejl i oplysningerne på din konto, eller er kontoen oprettet ved en fejl, og derfor ønskes slettet samt ved andre kontoforhold er du velkommen til at kontakt Admingruppen på admingroup@railworks.dk
I tilfælde af at Admingruppen konstaterer eller får begrundet mistanke om, at en konto er oprettet for at misbruge, skade eller på anden måde bringe denne hjemmeside i miskredit, kan admingruppen træffe beslutning om at indføre begrænsning af brugerens adgang for en kortere eller længere periode.