BR218 fra RailTraction / Fopix3d

I mange år var BR218 den vigtigste repræsentant for vesttyske diesellokomotiver på hovedstrækninger. Lokomotiverne var for det meste baseret omkring områderne Slesvig-Holsten, Braunschweig, Pfalz, Oberpfalz og Bayerske skove. I dag kan typen ses på ikke-elektriske DB-strækninger, hvor de trækker hurtige passagertog, semi-hurtige passagertog og godstog. Eksempler på strækninger, hvor BR218 nu kan ses, er Munchen – Bregenz (Østrig) og Hamburg – Lübeck.

Pris 14,99€ (ca. 112 Dkr) hos RailTraction / Fopix3d

Bemærk: Hvis du allerede har købt modellen, så er der netop kommet en vigtig opdatering.

14 tanker om “BR218 fra RailTraction / Fopix3d”

  1. Hvis man købte dette lokomotiv, ville man så være i stand til at køre med det nogen steder? Mindes ikke at have set nogle ikke-elektriske strækninger, til Train Simulator endnu..

  2. Hvis man købte dette lokomotiv, ville man så være i stand til at køre med det nogen steder? Mindes ikke at have set nogle ikke-elektriske strækninger, til Train Simulator endnu..

  3. DEt lokomotiv har jeg edder brodér mig ventet på længe!! og det ser da ret veludstyret ud mht. scripts og andre gode ting!! 😀

    Det glæder jeg mig til at prøve. 🙂

  4. DEt lokomotiv har jeg edder brodér mig ventet på længe!! og det ser da ret veludstyret ud mht. scripts og andre gode ting!! 😀

    Det glæder jeg mig til at prøve. 🙂

Skriv et svar