DB BR111

18. januar 2014 0 Af Knud

DB BR111 el-lokomotiv med tilhørende DBbzf styrevogn og dobbeltdækkerpassagervogne, som siden 1970’erne er set over hele Tyskland, fås nu til Train Simulator 2014.
DB BR111

I begyndelsen af ​​1970’erne, oplevede Deutsche Bahn et øget behov for elektriske lokomotiver til passagert og påbegyndte udviklingen af ​​BR111, en efterfølger til BR 110 og bygget til at opnå hurtigere hastigheder på personbefordring. I alt 227 lokomotiver i denne klasse blev bygget mellem 1970 og 1982, med det første lokomotiv leveret i december 1974.

Mange af disse lokomotiver blev sat i drift på S-Bahn tjenester, men med de aldrende lokomotiver som betjente intercitystrækningerne, blev nogle udstyret til Intercitytogdrift og kørte på tværs af Tyskland. Hvert af lokomotivets fire aksler blev udstyret med motorer, som leverer 4.990 hk (3.720 kW) og en tophastighed på 160 kilometer i timen.

BR111 bruges ofte på pendlerruterne sammen med en styrevogn, der giver push-pull muligheder på grund af sin ZWS fjernbetjening, som betjenes fra lokomotivet. En tredje generation DBbzf styrevogn sammen med dobbeltdækkervognene DBZ og DAbz er inkluderet med BR111 til Train Simulator.

BR111 for Train Simulator fås i to Deutsche Bahn leveringer – Orientrot og Verkehrsrot – og har en DBbzf styrevogn i mintturkis og Verkehrsrot bemalinger, realistisk hjulslip- og sanding-effekter, SIFA dødmandsanlæg, PZB sikkerhedssystem og dobbeltdækker-passagervogne.

Køb DB BR111 på Steam

Lokomotivet er også Quick Drive kompatibel, hvilket giver dig frihed til at køre DB BR111 på enhver Quick Drive aktiveret rute til Train Simulator.

Endvidere er der inkluderet 6 scenarier til Hamburg-Hannover ruten (Ruten købes separat og nødvendig for at køre disse scenarier):

  • Celle to Hannover
  • Lueneburg to Celle
  • Night Service
  • RE Hannover to Celle
  • RE to Lueneburg
  • S Bahn to the Airport