DB BR420 EMU

12. oktober 2013 0 Af Knud

Så er DB BR420 EMU udgivet på Steam

DB BR420 EMU

Den trevogns BR 420 elektrisk multiple unit (EMU) har været i drift på mange af de tyske byers S-Bahn-netværk, og er nu tilgængelig for Train Simulator med scenarier for München-Augsburg ruten.I alt blev der i perioden 1969-1997 bygget 480 enheder til S-Bahn-net i München , Frankfurt og Stuttgart før de blev afløst af BR 423 . Oprindeligt blev enhederne konstrueret af stål, indtil de blev bygget ved af aluminium, for at gøre vognene lettere og kunne have en tungere nyttelast.

En tophastighed på 120 km/t, og den hurtige acceleration gjorde disse enheder ideelle til pendlerservice i Tysklands større byer. Ved klassens pensionering blev mange enheder skrottet , dog har nogle har overlevet og kører stadig på Rhein-Ruhr S-Bahn-nettet .

BR 420 til Train Simulator , som er udviklet af Michael Früchtl , er tilgængelig i Deutsche Bahn karakteristiske røde og hvide bemaling og har kombineret gashåndtag og bremse kontrol , SIFA, PZB varslingssystem , animerede solskærme , kabine- og kontrolbræt-belysning , automatisk kobling og konfigurerbare destinationsskærme.

Togsættet er også Quick Drive kompatibel , hvilket giver dig frihed til at køre DB BR 420 på enhver Quick Drive aktiveret rute for Train Simulator , som dem der er tilgængelige via Steam .

Pakken inkluderer scenarier til München-Augsburg ruten (fås separat og er nødvendig for at køre disse scenarier ) .