DDOS-angreb på OTK

Det forlyder, at der har været gjort forsøg på Distributed Denial of Service-angreb på Oldtimerklubbens hjemmeside. Vi har i de seneste dage også oplevet at RailWorks.dk i perioder ikke har været i stabil drift. Vi har dog ikke haft DDOS-angreb i tankerne, men vil på baggrund af denne nye viden ikke afvise at det også kunne have ramt os.

Og for at det ikke skal give nogen anledning til spekulation, vil vi blot sige at vi tager stærkt afstand fra den slags, og vi står ikke bag et eventuelt angreb mod OTK, som vi i øvrigt heller ikke opfatter som nogen konkurrent.

2 tanker om “DDOS-angreb på OTK”

  1. For mig lyder det mest som om, at en vis dansk hjemmeside har fået storhedsvanvid. Jeg kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig, hvorfor nogen overhovedet skulle have lyst til at nedlægge deres server.

    Men det er da rart at se, at de som altid kommer med beskyldninger uden beviser. Dog håber jeg for dem og for alle andre, at de finder personen/personerne, som står bag et eventuelt angreb, da sådan nogle ting ikke accepteres.

  2. For mig lyder det mest som om, at en vis dansk hjemmeside har fået storhedsvanvid. Jeg kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig, hvorfor nogen overhovedet skulle have lyst til at nedlægge deres server.

    Men det er da rart at se, at de som altid kommer med beskyldninger uden beviser. Dog håber jeg for dem og for alle andre, at de finder personen/personerne, som står bag et eventuelt angreb, da sådan nogle ting ikke accepteres.

Skriv et svar