Den legendariske MY

28. august 2012 6 Af Knud

Det nok mest populære danske lokomotiv, DSB MY, kan nu fås til Railworks/Train Simulator 2012. Lokomotivet kan downloades i vores downloadsektion (login er nødvendig).

dsb-my-pack

DSB fik i løbet af 1950’erne og ’60’erne leveret 59 eksemplarer af dette lokomotiv til erstatning for dampdriften. Lokomotiverne fik litranumrene 1101-1159. MY lokomotivet er baseret på det amerikanske type F7 fra General Motors og blev bygget af Nydquist & Holm AB (Nohab) i Sverige på licens af General Motors med danske underleverandører.

Modellen til Railworks/Train Simulator 2012 er udviklet af Heavyeagle og er testet af teamet bag Railworks Danmark. Pakken indeholder MY’en i 3 udgaver (rød/sort, brun/sort og brun/grå).
– Original lyd
– Cabview fra EMD F7 med tilrettet speedometer
– Den røde udgave indeholder klarmeldingssignal
– Free Roam scenarie til Hagen – Siegen
– Free Roam scenarie til Seebergbahn
– Free Roam scenarie til Northern Europe – Final (NEF)

Scenarieudviklere har mulighed for at angive lokomotivets litranummer når det placeres i et scenarie.

MY eksisterer i dag i bedste velgående under forskellige danske og udenlandske operatører og vil være oplagt emne for repaintere. Heavyeagle har under udviklingen taget hensyn til repaintere både i struktur og i betingelser for repaint.

DSB Litra B

dsb-b

Heavyeagle har også udviklet en passende personvogn til at hæfte på MY’en, som også kan findes i vores downloadsektion.

DSB har fået leveret adskillige hundrede af denne vogntype i forskellige varianter hen over årene fra begyndelesen af ’60-erne.

Pakken DSB litra B indeholder 3 udgaver (rød, brun/sort og brun/grå) og vognen har dynamiske destinationsskilte, som kan vælges i scenarie-editoren. Manual til anvendelse af de dynamiske skilte er placeret i ..RailworksManualsEnRailworks.dk (du finder den let ved at trykke på “Open folder” under “Tools & Docs” i Railworks.)