Forudbestil Train Simulator 2013

11. september 2012 0 Af Knud

Lige nu er der 10% rabat, hvis man forudbestiller Train Simulator 2013. Prisen ligger på 22,49 Euro imod normalprisen på 24,99. For den pris får man TS 2013 Light.

Tilbudet henvender sig til nye brugere og dem som mangler lidt materiel og ruter. I pakken finder man ruterne Sherman Hill og London – Brigthon, samt 8 stykker materiel, hvoraf de to er helt nye.

Der vil også komme en TS2013 Deluxe, som udover de nævnte ruter og materiel, også vil indeholde ruten München – Augsburg, samt togsættet ICE3.

Hvis man allerede har RW3:TS2012, så behøver man ikke skynde sig ud og købe TS2013. TS2012 vil nemlig blive opdateret til 2013 helt gratis, dog uden de nye ruter og materiel.

Fremover vil de nye ruter være standard ruterne. Hvad det betyder for nye og gamle brugere, vides endnu ikke. Størstedelen af ruter bruger nemlig dele fra de “gamle” standard ruter. Gamle brugere vil jo kunne købe de nye ruter, så de er opdateret. Hvad nye brugere angår, så er der stadig en del tvivl. Der er meldt ud, at man vil kunne hente noget eller alt af det gamle via Steam. Om det bliver gratis eller kommer til at koste noget, vides heller ikke endnu.

Af nyheder i TS2013 kan nævnes:

  • Museum, hvor man vil kunne se alt sit materiel og det bliver løbende opdateret, når der kommer nyt til.
  • Der nævnes også en form for Multiplayer
  • Quick Drive, så man kan vælge et materiel og en rute og så bare køre.
  • Understøttelse af Xbox Controller, hvis man ønsker at bruge sådan en.
  • Download Center

Kilde: http://www.engine-driver.com/p/train-simulator-2013.html