Impressum

Indehaver af dette site:

Knud Berggreen
Lodsgården 1A, 1, 111
2791 Dragør
E-mail: knud@railworks.dk

Jeg forbeholder mig retten til at ændre, supplere eller slette dele af siderne eller hele denne service uden separat meddelelse eller midlertidigt eller permanent ophøre med offentliggørelsen.
Alle billeder, der vises på dette websted, kommer fra RailWorks 4 / Train Simulator 2020 eller en tidligere version af spillet, som er offentliggjort af RailSimulator.com. Det viste rullende materiel kommer fra forskellige freeware- eller payware-tilføjelser og dermed fra forskellige udviklere.

Disclaimer:
Ansvar for indhold

Indholdet af mine sider blev skabt med stor omhu. Jeg kan dog ikke garantere, at indholdet er korrekt, komplet og ajourført. Som tjenesteudbyder er jeg ansvarlig for mit eget indhold på disse sider i overensstemmelse med generelle love. Som tjenesteudbyder er jeg imidlertid ikke forpligtet til at overvåge transmitterede eller gemte tredjepartsoplysninger eller udforske forhold, der indikerer ulovlig aktivitet. Forpligtelser til at fjerne eller blokere brugen af ​​information i henhold til generelle love forbliver ikke påvirket. Imidlertid er ansvar i denne henseende kun muligt, fra det tidspunkt, hvor jeg bliver opmærksom på en bestemt juridisk overtrædelse. Så snart jeg bliver opmærksom på sådanne overtrædelser, fjerner jeg dette indhold med det samme.

Ansvar for links

Min service indeholder links til eksterne tredjepartswebsteder, hvis indhold jeg ikke har nogen indflydelse på. Derfor kan jeg ikke påtage mig noget ansvar for dette eksterne indhold. Den respektive udbyder eller operatør af siderne er altid ansvarlig for indholdet på de linkede sider. De linkede sider blev kontrolleret for mulige juridiske overtrædelser på det tidspunkt, hvor linket blev oprettet. Intet illegalt indhold kunne ses på det tidspunkt, hvor linket blev oprettet. En permanent kontrol af indholdet på de linkede sider er ikke rimelig uden konkret bevis for en overtrædelse. Så snart jeg bliver opmærksom på lovlige overtrædelser, fjerner jeg sådanne links straks.

Ophavsret

Indholdet og værkerne på disse sider oprettet af webstedsoperatøren er underlagt dansk ophavsret. Duplicering, redigering, distribution og enhver form for brug uden for grænserne for ophavsretten kræver skriftlig tilladelse fra den respektive forfatter eller skaber. Downloads og kopier af denne side er kun tilladt til privat, ikke-kommercielt brug. Så vidt indholdet på denne side ikke blev oprettet af operatøren, respekteres tredjeparts ophavsret. Især markeres tredjepartsindhold som sådan. Hvis du ikke desto mindre bliver opmærksom på en krænkelse af ophavsret, så fortæl mig det. Så snart jeg bliver opmærksom på lovlige overtrædelser, fjerner jeg sådant indhold med det samme.

Privacy Policy

Som regel er brugen af ​​min hjemmeside mulig uden at give personlige data. I det omfang der indsamles personlige data (f.eks. Navn, adresse eller e-mail-adresse) på mine sider, sker dette altid på frivillig basis så vidt muligt. Disse data videregives ikke til tredjepart uden dit udtrykkelige samtykke.

Jeg vil gerne påpege, at datatransmission via Internettet (f.eks. Ved kommunikation via e-mail) kan have sikkerhedshuller. Det er ikke muligt at beskytte data fuldstændigt fra tredjepartsadgang.

Jeg gør herved udtrykkeligt indsigelse mod brugen af ​​kontaktdata, der er offentliggjort inden for rammerne af forpligtelsen til at forpligte tredjepart til at sende uopfordret reklame og informationsmateriale. Operatøren af ​​webstedet forbeholder sig udtrykkeligt retten til at tage retssager i tilfælde af uopfordret salgsfremmende information, såsom spam e-mails.

Se eventuelt også www.railworks.dk/privatlivspolitik/