Interview med Ulf Freudenreich (virtual Railroads)

29. august 2011 2 Af Knud

For ikke så længe siden, skrev jeg en artikel om at partnerne bag German Railroads havde ophørt samarbejdet og German Railroads i fremtiden vil koncentrere sig om add-ons til en ældre simulator. Ulf Freudenreich ville fortsætte med at publicere add-ons til RailWorks under navnet virtual Railroads, men resten af de informationer der var, handlede alene om fremtiden for German Railroads. Dette har givet anledning til en masse spørgsmål; Har Ernst og Ulf mon haft et skænderi, hvad med rettigheder til RailWorks add-ons, og hvad ville i almindelighed ske omkring RailWorks. Derfor har jeg taget kontakt til Ulf Freudenreich, virtual Railroads, med de spørgsmål, der primært har meldt sig. Og heldigvis har Ulf været meget imødekommende og venligt besvaret mine spørgsmål.

Shoppen forventes åbnet 2. sept.
25% rabat den 2. og 3. september
Brug rabatkode: VR-Start

Mit første spørgsmål var selvfølgelig om Ulf og Ernst har skændtes, og det er heldigvis ikke tilfældet. Det ville også være en skam at skilles på en sådan måde efter 10 års samarbejde. Dette efterfulgtes af mine spørgsmål og Ulf svar …

***
Vil du have rettighederne til RW-stuff, der er lavet, mens du var en del af GR og vil vi kunne finde det på din hjemmeside?
Ja, alle 3D ting er lavet af mig, så jeg har alle rettigheder.
Ja, al materiel, der er frigivet nu, vil være tilgængelig i min butik, men på en anden måde. Mens vi hos GR lavede store pakker med nogle scenarier, vil jeg sælge små pakker og give scenariepakker væk gratis.
Det giver mig den fordel at jeg kan reagere på nye ruter med nye scenarier og vognpakkerne vil derfor med tiden blive mere interessante. Al materiel er forbedret, de har fået bedre lydfiler, og har nu dynamiske numre.

Har du rettighederne til at bruge 3D-modeller til MSTS fra GR – og hvis du har, har du så planlagt at konvertere/forbedre disse til brug for RW modeller?
Ja som sagt har jeg rettighederne til GR-modellerne, men der er en masse modeller vi købte fra freelancere som jeg ikke kan bruge.
De fleste modeller fra MSTS er ikke anvendelig til RW, så at opbygge dem fra bunden giver for det meste bedre mening.

Hvad er din politik omkring modeller fra andre lande? Jeg forventer ikke at du finder det danske marked stort nok til at udvikle særlige modeller for de nationale og regionale jernbaner i Danmark, men her kører flere tog med rullende materiel, der er tyske standardmodeller, bare i andre farver.
Jeg synes, at ​​Danmark og Holland begge er meget interessante med henblik på specielle modeller til RW. Så hvis du kan hjælpe mig med at få oplysninger om rullende materiel fra Danmark, er du velkommen!

Hvad er din plan for fremtiden? Kun rullende materiel, eller har du også nogle ruter i tankerne? Jeg husker de fine GR-ruter fra det tidspunkt, hvor jeg kører MSTS, og da du allerede kender de områder, er det vel ikke helt som at starte fra bunden?
Nej, ikke kun rullende materiel, jeg har en masse ideer til ruter, men problemet er tiden.
Da jeg har bygget de fleste af GR-ruterne ved jeg, hvor meget arbejde og tid der skal investeres, så jeg håber at finde nogle freelancere til at bygge og publicere ruter også.

Vi har brug for nogle helt nye modeller. Jeg har hørt, at nogle brugere er skuffet og føler, at de har købt den samme model flere gange. Og som du måske har gættet er det BR 143, der findes i både RW og i flere pakker kun i forskellige farver.
BR143, ja et trist tema … men her i Tyskland hver eneste nærtrafiktog en BR143, enten  i SBahn bemaling eller i verkehrsrot for Regional Express. Men 143’eren er i workshoppen i øjeblikket, hun vil få en stor Luascript-forbedring, som jeg tror vil gøre den meget bedre end den er i øjeblikket.

Forventer du at få dit websted i både tysk og engelsk eller kun tysk sprog? **
Ja, helt sikkert begge. Engelsktalende kunder udgør næsten halvdelen af ​​vores kunder.

***
Ulfs hjemmeside eksisterer allerede, men den er kun lige etableret og stadig under opbygning. Det er endnu ikke muligt at bestille add-ons, og de produkter og priser som findes på siden er kun indlagt til test, men du kan tilmelde dig nyhedsbrevet og du vil få en e-mail, når butikken er klar …

** Sitet var kun på tysk sprog, da jeg stille spørgsmålet, men den udvikles hele tiden.

virtualRailroads
Ulf Freudenreich
Paracelsusstr. 57
42283 Wuppertal
Telefon +492029793613
Telefax +492029793614
E-Mail-Adresse uf@virtual-Railroads.de
www.virtual-Railroads.de