Köln – Düsseldorf udkommet på steam

9. oktober 2011 16 Af Knud

Jeg har erfaret, at TrainWorld/aerosoft pusler med en ny rute til Railworks. Der er tale om strækningen Köln-Düsseldorf.

Faktisk er det et projekt som har været lang tid undervejs. Efter hvad jeg er kommet frem til, så er det påbegyndt allerede i oktober 2010 – måske før. Men ifølge medierne skulle ruten altså udkomme her til september. Strækningen virker til at være ret spændende – det er en af de mest befærdede strækninger i Tyskland, med Intercity-Express, Intercity, Regional-Express, Regionalbahn og S-Bahn. Og noget tyder på, at der også benyttes dobbeltdækkervogne… mon der kan gives tilladelse til repaint? Vi kunne godt bruge disse i DSB-farver til de danske ruter.

Under alle omstændigheder, så vil jeg se frem til en frigivelse af ruten. Den er måske ikke så lang, men det skulle til gengæld være en spændende strækning. Men vil den annoncerede frigivelse i løbet af september holde? Det falder sammen med RW2012, hvilket godt kan give forsinkelser på grund af tilpasning til den nye version. På den anden side, så ved vi at aerosoft har haft adgang til RW2012, så vi vil muligvis ikke bare se en ny rute, men en ny rute med RW2012-funktioner…

Følg med her i artiklen – den vil blive opdateret når jeg hører mere…

03-03-2012: Köln-Düsseldorf har nu en udgivelsesdato 22/3-2012.
09-03-2012: Köln-Düsseldorf er nu udkommet på steam til en pris på 29.99 Euro (ca. 225 kr)