Köln – Koblenz

7. december 2014 0 Af Knud

West Rhein Köln - Koblenz

Det smukke landskab i Rheinland-Pfalz distriktet på strækningen Köln – Koblenz kommer til live i en fantastisk ny rute for Train Simulator.

Den 96 kilometer lange rute mellem Tysklands fjerdestørste by, Köln, og en af landets ældste byer, Koblenz, løber for størstedelen af rejsen parallelt med den vestlige bred af Rhinen og giver passagererne en spektakulær udsigt over Rheinland-Pfalz området i Tyskland.

Den første del af linjen blev åbnet den 15. februar 1844 mellem Bonn og St. Pantaleon, Kölns tidligere hovedbanegård. Den blev derefter forlænget mellem 1856 og 1859 til at omfatte Kölns hovedbanegård.

Koblenz er et vigtig knudpunkt i syd for forbindelserne langs Mosel-dalen til Frankrig og syd til Mainz, mens Köln er en vigtig lokal, national og international jernbanehub med mere end 280.000 rejsende dagligt. Midtvejs på ruten ligger den tidligere vesttyske hovedstad Bonn som har regelmæssige ICE-tog, der betjener store dele af Tyskland.

Ruten udgør den sydlige strækning af Deutsche Bahns RE5 “Rhein Express”service, som løber fra Emerrich i nordvest til Koblenz. Intercitytog med faste timeinterval, ICE-tjenester, Regio passagertog og diverse godstransporter benytter også regelmæssigt linjen. Lejlighedsvis ses også specielle veterantog imellem de travle pendlertog.

Middelalderbyer og slotte langs linjen, plus flodpramme der stille passerer gør passagererne opmærksom på det historiske område, de rejser igennem mellem de to tæt befolkede storbyer Køln og Koblenz. Store godsterrænger i Bruhl og Bonn-Vest er også velkendte områder, ligesom DB Museum på Koblenz-Lützel, som befinder sig i en tidligere remise tilknyttet hovedlinjen.

Inkluderet med ruten er en DB BR 146,2 diesel lokomotiv og Doppelstock (dobbeltdækker) vogne som benyttes af RE5 “Rhinen Express”. En DB BR 294 diesellokomotiv med godsvogne og DB BR 101 med passagervogne også anvendt på en række tjenester på ruten.

Scenarier

Der er seks scenarier til ruten:

The Day Shift
Vinter Rejsen til Remagen
Stormy tur til Bonn
Night Drive til Köln
Container Tømmer til Köln
Fragt til Andernach

Flere scenarier er tilgængelige på Steam Workshop online og in-game. Train Simulator er Steam Workshop scenarier er gratis og nemt at hente, tilføje mange flere timers spændende gameplay. Med scenarier bliver tilføjet dagligt, hvorfor du ikke tjekke det ud nu!

Klik her for at Steam Workshop scenarier.

Nøgletal:

96 km rute mellem Køln og Koblenz via Bonn
22 passagerstationer betjener nogle af Tysklands middelalderbyer
Store godsarealer på Bruhl og Bonn-West
DB Museum i Koblenz- Lützel
DB BR 146,2 med dobbeltdækkere
DB BR 294 med godsvogne
DB BR 101 med personvogne
Scenarier for ruten
Quick Drive kompatibel
Overførselsstørrelse: 1,959mb