MRCE ER20 Eurorunner for TS2014

26. oktober 2013 6 Af Knud

TSC har udgivet MRCE ER20 Eurorunner til Train Simulator 2014

MRCE ER20 Eurorunner

Over en tiårig periode fra 2002 blev ER20 af Siemens designet til at erstatte de ældre godslokomotivtyper. Det har vist sig at blive en populær lokomotivtype , på trods af det lave produktionstal – mindre end 100. Det lave antal skyldes den udbredte elektrificering af Europas jernbanenet hvorfor behovet for store flåder af diesellokomotiv ikke længere er tilstede.

Operatører i Tyskland, Østrig, Litauen og Hong Kong har afgivet ordrer på ER20 Eurorunner både til godstransport og til befordring af passagerer , inklusive MRCE , et godslokomotiv-leasingselskab , der ejer 15 stk . Denne flåde af blank-sorte lokomotiver kan i dag ses trække multimodal godstransport i hele Tyskland og de europæiske nabolande .

httpv://www.youtube.com/watch?v=loJ9kOLyeCQ

ER20 Eurorunner for Train Simulator genskaber et lokomotiv i slående MRCE glans-sorte bemaling og er udstyret med SIFA , PZB og LZB, center affjedret gashåndtag og bremse, og er ledsaget af Zags og Shimms godsvogne .

Lokomotivet er også Quick Drive kompatibel , hvilket giver dig frihed til at kører MRCE ER20 Eurorunner på enhver Quick Drive aktiveret rute for Train Simulator. Der medfølger 3 scenarier til Hamburg-Hannover ruten (ruten købes separat og nødvendig for at spille disse scenarier)

MRCE ER20 Eurorunner købes på Steam