MRCE ES64 U2 Taurus

21. november 2013 0 Af Knud

Et af de mest moderne og mest kraftfulde lokomotiver til fragt-og passagertransport i Europa kan nu fås til Train Simulator.
MRCE Taurus dispolok

MRCE ES 64 U2 ‘ Taurus ‘ er en ny generation af højtydende elektrisk lokomotiver bygget af Siemens i årene mellem 2000 og 2008 , og er en del af deres andengeneration af Eurosprinter lokomotiver. Den første prototype ES 64 blev bygget i 1992 , selv om det først var nogle år senere, at den klasse blev mere udbredt på det europæiske jernbanenet.

En række variationer af lokomotivet er blevet samlet siden sin introduktion, hver med deres egen betegnelse for gods og/eller passagerertransport og hvilke strømsystemer der er understøttet – » ES « står for Eurosprinter (lokomotivets efternavn ) , ’64 ‘ til 6.400 kW, ‘U’ for universel til at trække både passager- og godstog , og ‘2 ‘ for antallet af el-systemer der understøttes .

ES 64 U2 ‘ Taurus ‘ for Train Simulator er tilgængelig i sort bemaling fra det private leasingselskab MRCE , og har AFB hastighedskontrol, SIFA , PZB og LZB.

SGGRSS godsvogne er inkluderet i pakken

Lokomotivet er også Quick Drive kompatibel , hvilket giver dig mulighed for at køre MRCE ES 64 U2 ‘ Taurus ‘ på enhver Quick Drive aktiveret rute til Train Simulator.

Der medfølger scenarier til Hamburg- Hannover ruten (Ruten skal købes separat og er nødvendig for at køre disse scenarier ) .

Pakken med MRCE ES64 U2 Taurus for TS2014 kan købes på Steam