München – Garmisch-Partenkirchen

München – Garmisch-Partenkirchen

20. maj 2014 0 Af Knud

En af Tysklands ældste jernbanelinjer kommer til livet i den smukke og maleriske München – Garmisch-Partenkirchen til Train Simulator (TS2014).
München - Garmisch-Partenkirchen

Ruten ligger i den sydlige del af den tyske delstat Bayern. Ruten, som er på ca. 100 km, består hovedsagelig af enkelt spor og løber fra landets ekspansive hovedstad til det bjergrige resorts i Bayern på grænsen til Østrig. Den første del af strækningen fra München til Pasing , og videre til Planegg, blev åbnet den 21. maj 1854 og i løbet af samme år gik arbejde videre med at udvide jernbanen til Gauting, Mühlthal og Starnberg.

Over de følgende år blev flere sektioner af ruten bygget uafhængigt af hinanden til at servicere de lokale industrier i og omkring byerne Weilheim , Tutzing, Murnau og Partenkirchen. Disse sektioner blev opgraderet og fusionerede i begyndelsen af ​​1900’tallet  og den 20. februar 1925 gennemførte et el-drevet tog det første fulde løb fra Münchens hovedbanegård til Garmisch-Partenkirchen.

München S-Bahn linje S6 servicerer ruten , der løber syd fra München til Tutzing, hvor de har endestation. Derudover kan Intercity-Express (ICE ) ses på linjen, der løber fra München til Innsbruck.

Regionalbahn BR 426 er et populært togsæt på S6 linjen, et togsæt , der følger med denne rute. Bygget af et konsortium bestående af Siemens, Bombardier og DWA , er BR 426 næsten identisk med BR 425 , men BR 426 er en to-vogns enhed snarere end en fire-vogns enhed. Det kraftfulde letvægtskøretøj blev designet til korte og mellemlange afstande, hvilket gør dem ideelle til S6 linjen. Funktionerne i modellen omfatter SIFA , PZB og LZB i førerrummet og samt kokførersikkerhedsanordninger. I kabinen er der indikatorer,  cab kontrol og førerhus belysning.

München – Garmisch-Partenkirchen ruten er meget detaljeret og feature-rig, og har inkorporeret natbelysning og vil derfor nyde godt af en pc med højere specifikationer end andre Train Simulator add-ons.

München – Garmisch-Partenkirchen købes via Steam

Der følger 7  scenarier med ruten:
– Training: DB BR 426
– Approaching the Alps
– Weekend of Skiing Ahead
– Early City Run
– Afternoon by the Lake
– Stormy Night
– Commute to Work

Nøgletal:
100km rute fra München til Garmisch-Partenkirchen
25 stationer, inklusive Munich HbF, Pasing, Gauting, Starnberg, Tutzing, Murnau og Garmisch-Partenkirchen
DB BR 426 EMU
Scenarier for ruten
Quick Drive understøttelse
Download size: 1,424mb