Nyt højhastigheds tog afsløret til Railworks 3

Det har længe være vidst, at RS ville komme med et nyt engelsk lokomotiv, når RW3 udkom. Men på deres Facebook side idag, afslørede de endelig, at der er tale om det højhastigheds tog, der skal afløse togsættene på de engelske Great Western og East Coast main lines i 2015, nemlig HITACHI SUPER EXPRESS togsættet.

Dette togsæt er ikke lavet endnu, men er et bud på, hvilke togsæt der skal afløse de eksisterende togsæt.

HITACHI SUPER EXPRESS

 

HITACHI SUPER EXPRESS

Så mangler vi bare, at de udgiver det amerikanske Acela:-)

16 tanker om “Nyt højhastigheds tog afsløret til Railworks 3”

  1. Så vidt jeg ved, så er Acela’en under udvikling. Men jeg mener også, at det er et 3. parts selskab, som laver det i samarbejde med RS.com.

  2. Så vidt jeg ved, så er Acela’en under udvikling. Men jeg mener også, at det er et 3. parts selskab, som laver det i samarbejde med RS.com.

  3. Nej, heldigvis ikke, Bab 🙂

    Jeg ved ikke om det er lavhastighed TestTraK? Jeg har kørt den, og man skal køre tre runder på den der cirkel med 150 mph.. det er 241 km/t.

  4. Nej, heldigvis ikke, Bab 🙂

    Jeg ved ikke om det er lavhastighed TestTraK? Jeg har kørt den, og man skal køre tre runder på den der cirkel med 150 mph.. det er 241 km/t.

  5. Har nogen af jer lagt mærke til hvor meget Hitatchien ligner IC4? Ud over at dørene sidder forkert, kunne jeg ikke forstille mig at det skulle være den store udfordring for en garvet re-painter at danificere toget? Men det ville jeg ikke vide noget om, for jeg kan ikke selv finde ud af det 🙂

  6. Har nogen af jer lagt mærke til hvor meget Hitatchien ligner IC4? Ud over at dørene sidder forkert, kunne jeg ikke forstille mig at det skulle være den store udfordring for en garvet re-painter at danificere toget? Men det ville jeg ikke vide noget om, for jeg kan ikke selv finde ud af det 🙂

Skriv et svar