Nyt team medlem

Vi kan sige velkommen til endnu et medlem af teamet. Det drejer sig om MrPantmann. Han er meget nysgerrig hvad RW angår, og søger på diverse fora dagligt. Desuden er han ved at bygge en dansk rute og det er jo altid glædeligt. Jeg er sikker på, at han selv vil skrive lidt om sig selv senere, så vi kan lære lidt mere om, hvad han nu indeholder og hvad han kan tilbyde af spændende ting i fremtiden 🙂

Det første indlæg fra ham kan allerede læses under dette indlæg.

6 tanker om “Nyt team medlem”

 1. Takker for den flotte velkomst.

  Lidt om mig selv: Jeg arbejder til dagligt i den Københavnske Metro som tekniker og har arbejdet der siden 2002. Har har altid interesseret mig for jernbaner, så det med at være med til at starte en helt ny bane op, er en drøm der er blevet virkelighed.

  Jeg startede med Railworks for 1½ år siden og blev hurtigt fanget af det. Især det med rutebygning tog meget af min tid og gør det stadigvæk 😛

  Jeg vil meget gerne dele min erfaring, så jeg vil over det næste stykke tid, tilføre forskellige guider under vores vejledninger, i hvordan man bliver den perfekte rutebygger.

  Og som I sikkert ved, er jeg igang med et nyt Dansk rute projekt. Det vil I kunne følge i Forummet.

  MrPantmann

 2. Takker for den flotte velkomst.

  Lidt om mig selv: Jeg arbejder til dagligt i den Københavnske Metro som tekniker og har arbejdet der siden 2002. Har har altid interesseret mig for jernbaner, så det med at være med til at starte en helt ny bane op, er en drøm der er blevet virkelighed.

  Jeg startede med Railworks for 1½ år siden og blev hurtigt fanget af det. Især det med rutebygning tog meget af min tid og gør det stadigvæk 😛

  Jeg vil meget gerne dele min erfaring, så jeg vil over det næste stykke tid, tilføre forskellige guider under vores vejledninger, i hvordan man bliver den perfekte rutebygger.

  Og som I sikkert ved, er jeg igang med et nyt Dansk rute projekt. Det vil I kunne følge i Forummet.

  MrPantmann

Skriv et svar