På vej fra Schweiz

Schweiziske SimTrain.ch har annonceret flere udgivelser til RailWorks.
Først Swiss route 1 : SBB Strecke Pfäffikon SZ – Landquart

Re 420 Cargo ankommer !
Re 420 Cargo ankommer !

Ruten har været annonceret med flere udgivelsesdatoer, som ikke har kunnet overholdes, (juni 2011, september 2011, marts 2012, 26. april 2012).  Prisen på ca. 40 € kan synes lidt høj, men da der er både rute med korrekte signaler og hvad der ellers hører, materiel og scenarier, så er det nok i det leje at niveauet vil ligge på kvalitetsaddons til RailWorks. Jeg er ikke klar over, om antallet af forudbestillinger har betydning for hvor mange ressourcer der bliver lagt i projektet, men jeg tror ikke at de har fået så mange forudbestillinger som de havde håbet på. Hvis du er interesseret i at køre schweizisk, så kunne det være en opfordring til at afgive en forudbestilling.

Ruten:
Den 70 km lange rute løber fra Pfäffikon SZ (Schwyz) langs Zürichsee til knudepunktet Ziegelbrücke. Videre langs Walensees venstre bred til Sargans og derfra til endestationen i Landquart.
Materiel:
Persontog:
SBB Re 4/4 II rød, Pakvogn D (ex SNCF), 1.klasse personvogn EW4,  2. klasse personvogn EW4
Godstog:
Cargo Re 420 blå/rød, Hbbillns Cargo godsvogn, Hbbillnss Cargo godsvogn
Yderligere info: http://www.simtrain.ch/productsRW/SBBRoute1/SBBRoute1.htm

Ud over ovennævnte har SimTrain.ch følgende i støbeovnen:
Mittelland (planlagt udgivelse til jul)
Heidi-Express og Glacier 2

Senest revideret:
17-05-2012 (udgivelsesdato ændret til 28-06-2012)

8 tanker om “På vej fra Schweiz”

  1. Lyder rigtigt spænden med en rute i Schweizh og tog der høre til. små 300 kr også penge, men det vel ok at købe en ny rute 1 gang pr md, så det bare med at beslutte sig til hvilken en man vil købe, og det kan man jo så gå at glæde sig til. Sådan har jeg gjort lang tid som flysimmer, købt EN ny lufthavn pr.md stille og roligt. mvh futtog.

  2. Lyder rigtigt spænden med en rute i Schweizh og tog der høre til. små 300 kr også penge, men det vel ok at købe en ny rute 1 gang pr md, så det bare med at beslutte sig til hvilken en man vil købe, og det kan man jo så gå at glæde sig til. Sådan har jeg gjort lang tid som flysimmer, købt EN ny lufthavn pr.md stille og roligt. mvh futtog.

  3. Hmmm, box release ifølge Aerosoft er nu 24.05.2012 – det kan så hænde at en downloadversion kan komme lidt før, men jeg synes ikke at der står noget om en sådan…

  4. Hmmm, box release ifølge Aerosoft er nu 24.05.2012 – det kan så hænde at en downloadversion kan komme lidt før, men jeg synes ikke at der står noget om en sådan…

Skriv et svar