RailSimulator.com ændrer navn til Dovetail Games

10. december 2013 4 Af Knud

RailSimulator.com har i dag annonceret en navneændring til Dovetail Games

De afslører, at de nu er i de meget tidlige stadier af at udvikle en række helt nye simulationsprodukter ved siden af ​​Train Simulator.  Erfaringen med udvikling indenfor videospilindustrien viser, at udvikling og innovation aldrig stopper. De har over de sidste 4 år med Train Simulator lært en hel del og mener at tiden nu er inde for at gå videre med de langsigtede planer om at tilbyde en bredere vifte af underholdende simulationsprodukter af høj kvalitet.

Med det nye bredere perspektiv er det nødvendigt med et nyt firmanavn. RailSimulator.com har hidtil været et perfekt navn, men når de begynder at udvide på nye områder uden for tog, kan dette navn skabe en vis forvirring.

Fokus på toget simulering forventes ikke at ændre sig – langt fra. De vil fortsætte med at udvide deres team indenfor togsimulation, og vi er i øjeblikket ved at sammensætte den ambitiøse produktreleaseplan til dato. I løbet af de næste 12 måneder vil teamet producere mange flere af de britiske , tyske og amerikanske tog og ruter, og takket være feedback fra fællesskabet, vil de begynde at producere tog og ruter for andre voksende markeder.

Dette er essensen af den pressemeddelelse som RailSimulator.com/Dovetail Games har udsendt i dag. Det positive er vel, at med et bredere fokus, så vil de kunne være bedre rustet på det tekniske niveau til fortsat udvikling.