Railworks 3 (Train Simulator 2012)

Noget tyder på, at der snart kommer en stor opdatering til RW2. Hvis man læser de pop-ups, som kommer, når man starter Steam, så vil man se, at Railworks 3 snart er på trapperne. Alt fra RW 2 vil stadig virke med RW3.

Opdateringen kommer d. 23 September 2011 og i forbindelse med det, er der også startet en ny hjemmeside.
Mest spændende fra den nye side er denne FAQ. Den fortæller blandt andet om 2 nye lokomotiver og en ny rute, som viser alle de nye forbedringer. Også en advarsel om, at man skal huske at tage backup af sine egne projekter og ikke mindst, en video som udkommer 21. juli. Det er præcis om en uge fra i dag.

Og det bedste er, at RW3 bliver gratis, præcis som det var tilfældet, da vi fik RW2.

8 tanker om “Railworks 3 (Train Simulator 2012)”

  1. Sidstnævnte kalder jeg kundepleje, og viser at de faktisk er interesserede i os brugere, og ikke som Auran der bare spytter en ny udgave af Trainz ud hvert år med minimale forbedringer til fuld pris, kun for at tjene penge.

    Bliver også spændende med multiplayer omend det ikke kommer lige med det samme.

  2. Sidstnævnte kalder jeg kundepleje, og viser at de faktisk er interesserede i os brugere, og ikke som Auran der bare spytter en ny udgave af Trainz ud hvert år med minimale forbedringer til fuld pris, kun for at tjene penge.

    Bliver også spændende med multiplayer omend det ikke kommer lige med det samme.

  3. Hvis de samtidig med opdatering af grafikmotoren også har fået ordnet hukommelsesproblemet, så bliver det rigtig godt. Så skulle det gerne være slut med den berygtede SBHH fejl.

  4. Hvis de samtidig med opdatering af grafikmotoren også har fået ordnet hukommelsesproblemet, så bliver det rigtig godt. Så skulle det gerne være slut med den berygtede SBHH fejl.

  5. Det er dejligt at høre, at den bliver gratis igen, og ja, det viser de tager tingene seriøse. 🙂 Glæder mig allerede som et lille barn 🙂

  6. Det er dejligt at høre, at den bliver gratis igen, og ja, det viser de tager tingene seriøse. 🙂 Glæder mig allerede som et lille barn 🙂

Skriv et svar