Railworks.dk har fødselsdag

8. oktober 2011 18 Af Knud

1 års fødselsdag
RailWorks Danmark

Torsdag den 13. oktober er det 1 år siden at vi udsendte den første artikel under navnet “RailWorks Danmark”, og det var ikke alle der tog lige godt imod dette nye initiativ. Men tiden har vist, at det var et rigtigt valg at oprette et dansk community som var 100% dedikeret til RailWorks Trainsimulator fra RailSimulator.com – et forum, hvor alle ved, at de andre man snakker med også har interesse og viden – nogle endda ekspertviden – omkring den simulator, som man har anskaffet sig. Her er ingen støj fra afdankede og eksperimentelle simulatorer til at forstyrre dialogen med irrelevante udtryk og underlige begrænsninger.

I denne anledning vil vi gerne lave en lille konkurrence.

Præmien er frit valg imellem den helt nye RW3-opdaterede ICE1 fra virtualRailroads som nu har en yderst realistisk AFB! ELLER Amtrak Acela Express fra RS.com, når den udkommer.

Opgaven vælger du selv indenfor følgende 4 kategorier:

  1. Skriv en anmeldelse eller relevant vejledning med relation til RW3 – ca 1 A4 tekst. Må gerne krydres med billeder, men i så fald skal teksten fylde tilsvarende mere)
  2. En relevant undervisningsvideo – ca. mellem 15 og 30 min
  3. Lav et spændende scenarie – det skal være til en RW3 standardrute eller en af freewareruterne “Altenburg-Wildau” eller “Albula” og der må kun anvendes standardmateriel fra RW3 eller materiel som kan downloades her på sitet. Varigheden skal være mellem ca. 30 og 45 min – max 60 min.
  4. Egen ny rute, fiktiv eller virkelig

Afleveringsfristen er på vores fødselsdag, torsdag den 13. oktober 2011 kl. 10.25, hvilket er præcist der hvor indlægget “Velkommen” blev publiceret.
Dit bidrag skal sendes på mail til konkurrence@railworks.dk

Alle bidrag vurderes at teamet bag Railworks.dk
Vi forbeholder os retten til at lægge alle bidrag til download her på siden

Knud, Bab og MrPantmann

[LCT-|-embed]