RSC ny teknologi: Quick Drive

Så er endnu en ny teknologi afsløret.

Quick Driver gør det meget lettere at køre tog.

Du vælger et togsæt, rute, tid og sted, start og slut punkt, derefter indsætter spillet selv AI tog på den rute du har valg.

Særdeles brugbart:-) Det vil dog sætte lidt større krav til rutebyggere, hvis det kommer til at fungere til 3. parts- og Freeware ruter.

Video der forklare teknologien: http://www.youtube.com/watch?v=H2PnBm2q_h0

2 thoughts on “RSC ny teknologi: Quick Drive

  1. Det har jo været efterspurgt mange gange. Ganske spændende og det bliver interessant at se, hvordan den styrer AI. Der mangler så en option, hvor man vælger mængden af AI. Umiddelbart vil jeg da mene, at det burde virke på alle ruter. Spørgsmålet er så, om ruten skal have nogle nye punkter, som ikke findes i dag. Start og slut punkter, eller man vælger måske bare fra routemarkers.

  2. Det har jo været efterspurgt mange gange. Ganske spændende og det bliver interessant at se, hvordan den styrer AI. Der mangler så en option, hvor man vælger mængden af AI. Umiddelbart vil jeg da mene, at det burde virke på alle ruter. Spørgsmålet er så, om ruten skal have nogle nye punkter, som ikke findes i dag. Start og slut punkter, eller man vælger måske bare fra routemarkers.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *