Scenarie Test Mode

19. marts 2014 0 Af Knud

Der er en skjult indstilling i Railworks, som vil give dig en hurtig testkørsel for dine scenarier. Togene vil blive drevet af AI, og du kan fremskynde tiden for at se, om alt fungerer efter hensigten. Det kan ikke erstatte en reel spillerdrevet test, især for fragt scenarier med (af-) koblingsinstruktioner, men en god og hurtig måde at tjekke dem.

Du skal til at tilføje startparameteren -followaitrain til RW direkte i Steam; højreklik på RW i dit spilbibliotek, vælg egenskaber og derefter på knappen “start-indstillinger” på den første fane, tilføje blot -followaitrain der.
Når du starter et scenarie og holder [Ctrl], mens du venstre klikke på et tog/lokomotiv vil AI køre det for dig gennem alle instruktioner, og du kan bare nyde landskabet. Du vil ikke have adgang til passengerview men du kan justere kameraets position til at gå inde i vognene. Med [PageUp] og [PageDown] kan du skifte mellem togene.

Med EnableAsyncKeys kan du fremskynde tiden ved at trykke på [Shift]+[Ctrl] + [1] op til [5] (1 normal hastighed, 2 dobbelt, 5 er 5x hastighed).

En anden parameter -SkipIntros giver en lidt hurtigere start af RW

NB! EnableAsyncKeys skal ikke have – (minus) foran parameteren, men det skal de to andre. Jeg bruger dem alle, og feltet har derfor hos mig dette indhold:

-followaitrain -SkipIntros EnableAsyncKeys