Skiftet af internetserver er nu gennemført. Update 27/1

Jeg har taget konsekvensen af de store problemer jeg igennem hele december og første halvdel af januar har haft med min hidtidige leverandør af internetservice og simpelthen flyttet til en ny udbyder. Jeg håber nu at problemerne er løst.

Når man gennemfører en sådan flytning og samtidig vil have både indholdet og alle brugerne registreret på det nye site, så er det noget som tager ret lang tid og gennemføres i etaper.

Lige nu er jeg nået så langt:

 • Alle sider på www.railworks.dk er overført
 • Alle brugere på www.railworks.dk er overført
 • Alle indlæg på forummet er overført
 • Alle brugere på forummet er overført
 • UPDATE 27/1: Alt i downloadsektionen er overført!

Jeg mangler stadig:

 • Mindre tilretninger – sker løbende

 

 

Forfatter: Knud

Mine interessesfærer i RailWorks; Udvikling af scenarier. Pusler med tanken om at bygge ruter, men er endnu ikke kommet rigtigt i gang. Geografisk: Primært Danmark, Tyskland, Schweiz, Østrig - sekundært England. USA siger mig ikke rigtig noget.

4 meninger om “Skiftet af internetserver er nu gennemført. Update 27/1”

 1. Hej Knud jeg har problemer med og lokke mig på forum den kommer med en fail når jeg vil login sår kommer den med den her Bekræftigelsen af sessionen fejlede. Prøv at logge ud og log ind igen, og forsøg så igen. hvad skal jeg gøre for at fornyge sessionen hilsen david lind

  1. Prøv at slette midlertidige internetfiler og cookies for railworks.dk
   Jeg ved ikke om det hjælper, men jegnhar ikke andre forslag

 2. Hej igen jeg har prøvet og gøre som du sagde at jeg skulle men den kommer med det samme igen.
  Bekræftigelsen af sessionen fejlede. Prøv at logge ud og log ind igen.
  Men jeg kan godt lokke ind på forummet jeg skal bare klikke to gange på login før at den lokker mig ind Hilsen David lind

  1. Jeg kan ikke lige gennemskue det her…
   Bruger du en genvej/foretrukken direkte til forummet? Hvis du gør, så kan det være at den står med http://…. I forbindelse med skift af udbyder har jeg fået mulighed for at lave sikker forbindelse med https://
   Prøv at slette genvejen og gå på forummet via menuen på hovedsiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *