To spændende nyheder til TS2015

1. februar 2015 0 Af Knud

Der er kommet to spændende nyheder til TS2015: ICE TD fra Dovetail Games og Vossloh G6 fra FPSimulation

ICE TD og Vossloh G6

DB BR 605 ICE TD

ICE TD

InterCityExpress TD eller ICE TD (Baureihe 605) er en dieselelektrisk udgave af Deutsche Bahns InterCityExpress system af højhastighedstog.

Toget, der er udviklet af Siemens, er udstyret med krængeteknik, der gør at toget skulle egne sig til kurvede strækninger, der ikke er egnet til egentlig højhastighedskørsel.

Siden den 9. december 2007 er ICE TD indsat i direkte tog fra København og Aarhus til Berlin via Hamburg.

BR 605 ICE TD for Train Simulator er i Deutsche Bahn bemaling med PZB og LZB, SIFA og AFB, krængeteknik og passagerview.

Lokomotivet er også Quick Drive kompatibelt, hvilket giver dig mulighed for at køre DB BR 605 ICE TD på en Quick Drive aktiveret rute i Train Simulator, såsom dem der er tilgængelige via Steam. I pakken indgår også scenarier til Hamburg-Hannover ruten (købes separat og er nødvendig for at spille disse scenarier).

DB BR 605 ICE TD kan købes på Steam

Vossloh G6

Vossloh G6

Vossloh G6 er en C diesel-hydraulisk rangerlokomotiv, og det første lokomotiv i Vossloh femte generation program. G6 er efterfølgeren til MAK/Vossloh G765, et tredjegenerations MaK lokomotiv stadig tilbydes i 2000’erne.

G6 er et moderne diesellokomotiv, der primært benyttes i industri- og godsrangertjeneste.

Pakken fra FPSimulation omfatter G6 i seks forskellige finish og kan købes hos virtualRAILROADS, hvor du også kan læse mere.