Tilbud på RW3 og en ny rute

Lige nu kan man købe RW3: Train Simulator 2012 med 10% rabat. 10% lyder ikke af meget, men oveni får man så også ruten Horseshoe Curve. Hvis man har RW3/RW2 i forvejen, så får man lige nu 50% rabat på ruten.

Ruten er et kapitel for sig selv i RW’s historie. Den har fået tilføjet nogle funktioner, som ikke er set før og som er ren sukker for scenarie byggere. Det er dog ikke lykkes mig at finde de funktioner i editoren, så jeg gætter på at RS.com har andre programmer end dem, som vi bliver tilbudt

Af funktioner kan jeg nævne videoklip, som viser dig frem til, hvor vognene man skal hente står. Når man har hentet dem, så bliver de lige kontrolleret af en animeret figur, før man må kører videre. Desværre er det lykkes dem at skjule måden, som det er lavet på. Jeg ville ellers godt have set, hvordan de havde gjort det. Yderligere er det blevet muligt for alle scenarie byggere at lave scenarier, som skal udføres i en bestemt rækkefølge. Forstået på den måde, at man skal gennemføre et scenarie, før man kan starte det næste. Genialt.

Begge dele kan findes på steam til henholdvis € 31.49 og € 12.49

4 thoughts on “Tilbud på RW3 og en ny rute

  1. Ja, man kan jo ikke sige andet end at, det hele er rigtig flot lavet, og Horseshoe banen er indkøbt, og kan klart anbefales, selvom jeg ikke er meget til det amerikanske.

    Men nu er der ihvertfald masser af spilletimer igen, man bliver jo aldrig færdig med RailWorks 🙂

  2. Ja, man kan jo ikke sige andet end at, det hele er rigtig flot lavet, og Horseshoe banen er indkøbt, og kan klart anbefales, selvom jeg ikke er meget til det amerikanske.

    Men nu er der ihvertfald masser af spilletimer igen, man bliver jo aldrig færdig med RailWorks 🙂

  3. Jeg har også købt Horseshoebanen, og jeg er heller ikke til det amerikanske, men den har nogle detaljer og effekter som jeg meget gerne ville prøve 🙂

  4. Jeg har også købt Horseshoebanen, og jeg er heller ikke til det amerikanske, men den har nogle detaljer og effekter som jeg meget gerne ville prøve 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *