Train Simulator 2012 – Den officielle pressemeddelelse

15. juli 2011 2 Af Knud

Train Simulator 2012 udkommer den 23. september.

Efterfølgeren til den prisbelønnede RailWorks 2 indeholder utroligt mange detaljer og  realisme

Chatham, UK-14 juli 2011 -  Railsimulator.com Ltd offentliggjorde i dag, at RailWorks 3: Train Simulator 2012 (“Train Simulator 2012”) vil blive lanceret den 23. september.

Train Simulator 2012 tegner til at blive den mest avancerede forbrugerrettede Train Simulator i verden, med den mest realistiske grafik, de bedste togmodeller og det mest engagerende gameplay. Disse elementer kombineres for at skabe den størst overbevisende følelse af virkelighed som er set i en pc-simulation, hvor alle aspekter af gameplay og in-game-verden er designet for at give spillerne følelsen af, at de virkelig styrer lokomotivet.

Train Simulator 2012 omfatter 15 meget detaljerede og korrekte lokomotiver fra en tid med damp til i dag. Og med otte forskellige ruter, som byder på autentiske signaler, stationer og landskaber, vil Train Simulator 2012 give hundredvis af timer af udfordrende gameplay. RS Career System ® gør det muligt for spillere at konkurrere mod andre spillere i hele verden. Indbyggede selvstudier gør det let for nybegyndere at tage plads i førerhuset og begynde at spille med det samme.

Train Simulator 2012 gør det muligt for entusiaster at udbygge deres virtuelle jernbaner på hvilken som helst måde de ønsker. Train Simulator 2012 indeholder alt, hvad en spiller har brug for til at opsætte og operere en omfattende jernbane, herunder tog simulation, værktøjer til landskabsopbygning og indhold til download. Og softwaren opdateres automatisk efter køb. Ud over basisindholdet, kan brugerne vælge mellem en lang række af add-ons, scenarier og udvidelser til at skabe den jernbane som de har drømt om.

“Vi er overrasket og glad over, hvor entusiastisk fællesskabet har støttet RailWorks simulatorlinjen,” siger Paul Jackson administrerende direktør for Railsimulator.com. “RailWorks 2 blev en verdensomspændende succes sidste år, ikke mindst fordi en overdådighed af add-ons har gjort det muligt for spillerne at gøre spillet helt deres eget. Vores fans vil være begejstrede for, hvad vi har opnået med Train Simulator 2012, og tilkomne brugere af vores produkter vil blive overrasket. ”


Om RailSimulator.com
Som producent af banebrydende simuleringer og modelværktøjer til entusiaster og industri, er RailSimulator.com en britisk succeshistorie som har udviklet verdens førende RailWorks 2 Train Simulator. Virksomheden har oplevet en hurtig vækst og har opbygget en indenfor branchen førende portefølje på mere end 80 download add-ons. Virksomheden er baseret i Chatham, UK.


Gratis opdatering – læs mere på vores forum
FAQ – Hvad er Train Simulator 2012