Train Simulator 2014: Your journey starts here!

30. juli 2013 12 Af Knud

TS-2014 TRAIN SIMULATOR

Officiel meddelelse fra Railsimulator.com

Vi er stolte af i dag at kunne at annoncere den kommende frigivelse af Train Simulator 2014, som vil blive lanceret den 26. september 2013 for PC.

TS2014

Train Simulator 2014 leverer alt hvad du elsker ved tog og begejstring af hastighed, fantastisk grafik, og en lang række tog, virkelige ruter og udfordrende opgaver. Uanset om du elsker at køre tog, skabe nye ruter eller bare se landskabet flyve forbi kommer det bare an på, hvordan du bruger spillet. Dette er mere end bare et spil, Train Simulator er en digital hobby.

Vigtigste produktegenskaber:

Kør: Start på en sjov og givende karriere som lokomotivfører og nyd en realistisk køreoplevelse ved at rejse op til 300 kilometer i timen på ruter, som kan strække sig  over 200 km

Udforsk: Tag kontrol af en bred vifte af tog, der rejser ikoniske ruter rundt omkring i verden, herunder Hamburg til Hannover rute, som er nyt for 2014

Opret: Byg og del dine egne spændende ruter med Steam Workshop, og download også indhold skabt af andre spillere

Saml: Opret din egen personlige og skræddersyede kollektion af tog og ruter fra vores omfattende udvalg

De vigtigste produktopdateringer:

Med en ny og intuitiv brugergrænseflade, er det nu nemmere end nogensinde før at hoppe om bord og begynde din lokomotivførerkarriere. En forbedret Career Mode tillader spillere lettere at kortlægge deres fremskridt gennem spillet, optjening af point der kan føre til medaljer og andre belønninger og resultater.

En række grafiske forbedringer til dette års produktet, herunder mere detaljerede “draw” afstande, nye kamerasystemer og forbedrede lygter vil sikre, at spillere kan opleve og nyde den mest realistiske togsimulation til dato.

Paul Jackson, administrerende direktør for Railsimulator.com, har udtalt, “Jeg er meget begejstret for de fremskridt, vi har opnået med TS2014. Vi har udviklet en mere personlig og udfordrende karriere-mode, rigere kreativitetsværktøjer, og selvfølgelig et stadigt mere realistisk kørselsmiljø. Det er ting, som vi ved vil appellere til vores eksisterende kundebase, men også vil levere en spændende og engagerende spiloplevelse til et meget bredere publikum. Jeg føler overbevist om, at TS2014 vil være vores mest givende produkt til dato. “

TS2014 er kompatibel med en eksisterende vifte af mere end 100 add-on lokomotiver og ruter, som giver fans mulighed for at tilpasse deres oplevelser. Den vil være til rådighed som et boxed produkt hos førende videospil- og anden underholdningsdetailhandlere. Den vil også være tilgængelig til download fra online gaming-platformen Steam.

Kunder, der allerede ejer en tidligere version af Train Simulator vil efter lanceringen have deres software opdateret gratis via en automatisk overførsel, hvilket giver eksisterende brugere den nye brugergrænseflade og de nye spilfunktioner.