Train Simulator 2022 UDE NU!

Train Simulator 2022 UDE NU!

1. oktober 2021 2 Af Knud

Train Simulator 2022 er ude nu (30/9-2021) på Steam med tre ruter og en Deluxe Edition inklusive Bahnstrecke Strasbourg – Karlsruhe!

Train Simulator 2022 leveres med tre autentiske ruter, der er blevet opdateret og omdesignet for at give dig en forbedret spiloplevelse. Frankfurt – Koblenz byder på opdateret signalering til en mere realistisk oplevelse, forbedrede kulisser og nye licenserede mærker i Birmingham Cross City Line og forbedret lyd på Amtraks Acela Express i NEC: Washington – Baltimore plus meget mere (Patch noter her). Train Simulator 2022 har også hurtigere indlæsningstider, disse er nu blevet dramatisk forbedret med feedback fra vores fantastiske samfund i løbet af det sidste år, så ruter nu indlæses og fungerer bedre end nogensinde før!

Ovenstående opdatering kommer også eksisterende brugere af tidligere TS-versioner tilgode.

Northeast Corridor: Washington DC – Baltimore

Amtraks nordøstlige korridor: Det er en kronjuvel af amerikansk jernbane. Klatre ombord på Amtraks højhastigheds Acela og prangende ACS-64 speedster, mens du oplever amerikansk passagerbane på sit bedste over den travle sydlige del af “NEC”-fra Baltimore, Maryland, til Amerikas hovedstad.

Frankfurt – Koblenz

Berømt for sin naturlige skønhed og historiske betydning samles de maleriske Linke Rheinstrecke og Mainbahn som en, mens du kører på en af de travleste linjer i hele Tyskland ved hjælp af den topmoderne DB BR 429.1 EMU i den slående hvide SÜWEX livery, DB BR 411 ICE T i DB ICE livery, DB BR 423 i DB S-Bahn Rhein-Main livery og mere!

Birmingham Cross City Line

Mød tætte pendlertjenester, der forbinder vigtige interchange hubs og lokalsamfund på tværs af Cross City Line -ruten. Tag ansvaret for BR Class 323 EMU, 350/1, 350/2 og 350/3 i London Midland livery og tackle den berømte Lickey Incline, den stejleste vedvarende hovedlinje i Storbritannien!

Train Simulator 2022 Deluxe Edition

Udover de tre spændende ruter leveres Train Simulator 2022 Deluxe Edition med en helt ny rute, Bahnstrecke Strasbourg-Karlsruhe. Udforsk denne 112 km lange rute fra Strasbourg, Frankrig til Offenburg og Karlsruhe, Tyskland, inklusive begge linjer via Ettlingen og Durmersheim. Udforsk 28 autentisk detaljerede stationer, og besøg ekspansive værfter uden for Karlsruhe, Strasbourg og Offenburg. Udforsk en lang række signal- og sikkerhedssystemtyper på tværs af flere scenarier med tæt tæt passager- og godstjeneste, herunder regional, inter-by, højhastigheds- og grænseoverskridende trafik. Klatre ombord på SNCF BR 186 og træk containertrafik til Tyskland, tag hjemrejsen fra de komplekse førerhuse på TGV Euroduplex eller ICE 3M, og hop ombord på regionale og ekstra ICE-tog til Offenburg.