4 tanker om “TS2014 udkommer 26/9-13. Hvad du får…”

 1. Rigtig fedt med Google Earth integration!. Jeg tror helt sikkert vi vil få federe baner og hvem ved om den første realistiske Danske train simualtor vil komme :).

  Jeg går også lidt med tanken om hvornår eller om de ikke tænker at lave spillet online. Tror virkelig det kunne være det næste også til dem der ikke synes det er nogen god idé kan jo bare blive ved med at spille offline. Så det er bare end ekstra funktion i spillet. Mon ikke de kan klare opgaven at lave noget online i det. Fx. hvor man kører sammen eller arbejder sammen i en bane.

  Jeg har selv Trainz som der er multiplayer i men synes det er meget besværligt at komme Online og få det til at virke 100 % Så online i TS2014 kunne være rigtig godt efter min mening 🙂

  1. Multiplayerfunktion har skam været nævnt, og jeg tror ikke at tanken er skrinlagt. Den kommer nok bare ikke med i denne version.

 2. Rigtig fedt med Google Earth integration!. Jeg tror helt sikkert vi vil få federe baner og hvem ved om den første realistiske Danske train simualtor vil komme :).

  Jeg går også lidt med tanken om hvornår eller om de ikke tænker at lave spillet online. Tror virkelig det kunne være det næste også til dem der ikke synes det er nogen god idé kan jo bare blive ved med at spille offline. Så det er bare end ekstra funktion i spillet. Mon ikke de kan klare opgaven at lave noget online i det. Fx. hvor man kører sammen eller arbejder sammen i en bane.

  Jeg har selv Trainz som der er multiplayer i men synes det er meget besværligt at komme Online og få det til at virke 100 % Så online i TS2014 kunne være rigtig godt efter min mening 🙂

  1. Multiplayerfunktion har skam været nævnt, og jeg tror ikke at tanken er skrinlagt. Den kommer nok bare ikke med i denne version.

Skriv et svar