Udfordringer med e-mails

Min webudbyder har åbenbart problemer med at levere mails – både indkomne og udgående. De kommer dumpende enkeltvis med hele døgns forsinkelser. Derfor har jeg ikke mulighed for at sende svar tilbage.

Svar fra deltagere i julekonkurrencen kan jeg heldigvis se på anden måde, så de bliver løbende registreret, selv om I ikke får tilbagemelding på jeres besvarelser. I skal nok få en tilbagemelding senere.

Min udbyder vil snarest flytte min konto over til en ny og – efter hvad de siger – bedre platform.

Forfatter: Knud

Mine interessesfærer i RailWorks; Udvikling af scenarier. Pusler med tanken om at bygge ruter, men er endnu ikke kommet rigtigt i gang. Geografisk: Primært Danmark, Tyskland, Schweiz, Østrig - sekundært England. USA siger mig ikke rigtig noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *