Betingelser for brug af forum

Accept og erklæring
Du accepterer, ved din anvendelse af dette forum, at du ikke vil publicere udsagn, der er falsk, ærekrænkende, unøjagtig, grov, vulgær, hadefuld, chikanerende, obskønt, blasfemisk, seksuelt orienterede, truende, krænkende af en persons privatliv, pornografisk materiale eller på anden måde i strid med national og international lovgivning. Du erklærer også at du ikke vil publicere ophavsretligt beskyttet materiale, medmindre du ejer ophavsretten eller hvis du har skriftlig tilladelse fra ejeren af det ophavsretligt beskyttede materiale. Spam, flooding, reklamer, kædebreve, pyramidespil, og opfordringer er også forbudt på dette forum.

Indholdets relevans
Du accepterer, at indhold i de af dig publicerede indlæg skal være relevant i forhold til forumets overordnede formål.

Kontrol af indhold
Bemærk at det er umuligt for administratorer, moderatorer og ejerne af dette forum at bekræfte gyldigheden af det publicerede. Husk, at vi ikke aktivt overvåger alle indlæg, og som sådan er ikke ansvarlige for indhold, der findes. Vi garanterer ikke for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller nytteværdien af eventuelle oplysninger, der præsenteres. De postede beskeder er udtryk for synspunkter af forfatteren, og ikke nødvendigvis synspunkter som deles af alle i dette forum eller forumets administratorer, moderatorer og ejere. Enhver, der føler, at en publiceret besked er stødende opfordres til at anmelde denne til en administrator eller moderator i dette forum. Administratorer, moderatorer og ejerne af dette forum forbeholder sig ret til at fjerne stødende indhold, inden for en rimelig tidshorisont, hvis de fastslår, at fjernelse er nødvendig. Dette er en manuel proces, så vær opmærksom på, at de ikke kan være i stand til at fjerne eller redigere meddelelser straks. Denne politik gælder tillige for medlemmernes profiloplysninger.

Ansvar for indhold
Du er alene ansvarlig for indholdet af de indlæg du poster. Desuden accepterer du at skadesløsholde ejerne af dette forum, relaterede websider på dette forum, dets administratorer og moderatorer for ethvert ansvar. Ejerne af dette forum forbeholder sig også retten til at afsløre din identitet (eller eventuelle andre relaterede oplysninger, der indsamles på denne service) i tilfælde af en formel klage eller søgsmål som følge af enhver situation der skyldes dit brug af dette forum.