Kerneopdatering, ruteopdatering og ny Deluxe Edition

Oversat fra YOUR ULTIMATE RAILWAY HOBBY – UPDATE ARRIVING SOON!

Kerneopdatering, ruteopdatering og ny Deluxe Edition på vej til Train Simulator Classic denne måned!

Vi er glade for at kunne meddele, at den første opdatering til Train Simulator Classic er planlagt til at ankomme den 27. april! Hvis du har læst DTG´s udvikleropdateringer, vil du vide, at dette er starten på en ny rejse for simuleringen. Ud over denne gratis kerneopdatering vil DTG også opdatere ruterne inkluderet i Train Simulator Classic og tilføje en ny Deluxe Edition. Giver alle jernbanefans en nem måde at starte eller udbygge den virtuelle togsamling. Læs videre for at finde ud af mere.

Kerneopdatering

DTG har i vid udstrækning omarbejdet kernekoden for at etablere et fundament, hvorpå de kan bygge en togsimulator til den moderne verden. Ved at fjerne dele af koden, som ikke bliver brugt, og omskrive elementer for at bringe den op til en moderne standard, har kernen aldrig været mere stabil, end den er i dag. DTG´s løbende mission er at videreudvikle kernen og forbedre oplevelsen for alle. Du kan læse mere om dette arbejde i DTG´s udvikleropdateringer fra de seneste måneder (artikel 1, artikel 2).

Ruter Opdatering

Sideløbende med opdateringen til Train Simulator Classic opdaterer DTG ruterne, der er inkluderet i basissimuleringen. For dem, der slutter sig til hobbyen for første gang, eller enhver, der ønsker at tilføje noget nyt til deres samling, vil du finde tre autentisk oprettede ruter til at købe i én pakke. Udforsk Bayerns maleriske landskab med Pegnitztalbahn, tag på USA’s travleste pendler med Long Island Rail Road, og mød de udfordrende Pennines, mens du turnerer Huddersfield Line.

Disse tre ruter fra hele verden kommer med 10 officielt licenserede lokomotiver. Pegnitztalbahn har DB BR 612, som gør det nemt at vippe ind i de naturskønne uelektrificerede snoede linjer fra Nürnberg til Bayreuth. På den legendariske Long Island Rail Road vil du tage kontrol over en moderne arbejdshest, den Bombardier-byggede M7 elektrisk-multiple-enhed (EMU). På Huddersfield Line er der et væld af privatiseringstidens 1990’er rullende materiel at nyde, som BR Class 158 Sprinter og den almægtige BR Class 142 Pacer.

Deluxe Edition

Fejr 100 år med det mest berømte damplokomotiv i verden med den nye Deluxe Edition af Train Simulator Classic. Frigivelse på samme tid inkluderer de ovennævnte tre ruter (Pegnitztalbahn, Long Island Rail Road, Huddersfield Line), East Coast Main Line London – Peterborough og Flying Scotsman Centenary Pack. Saml over 300 miles af berømt hovedlinjedamp, der løber gennem 10 scenarier på fodpladen af Gresleys almægtige LNER A3 Pacific.

Core-opdateringen, ruteopdateringen og Deluxe Edition lanceres den 27. april 2023. Vi dækker mere om denne udgivelse i næste uge, og du kan se frem til en funktion på Railfan TV til lancering. I mellemtiden kan du finde en FAQ nedenfor, der dækker denne opdatering. Hvis du har andre spørgsmål, der ikke er dækket her, så lad os det vide i foraene.

Ofte stillede spørgsmål:

TRAIN SIMULATOR CLASSIC

Hvad er inkluderet i denne udgivelse?
Denne Train Simulator Classic-udgivelse indeholder to dele; en gratis kerneopdatering og en betalt opdateret rutepakke.

Hvornår vil denne Train Simulator Classic-udgivelse være tilgængelig?
Dette er planlagt til lancering den 27. april.

Hvad bliver prisen?
Prisen for Train Simulator Classic forbliver på £19,99, €24,99 $29,99? For andre valutaer, se venligst Steam Store i dit område.

Vil der være rabat for eksisterende ejere af Train Simulator Classic eller inkluderede ruter?
Nej, der er ingen rabat på dette. Kerneopdateringen er gratis for alle eksisterende ejere, og for dem, der køber for at få ruterne, er dette en god måde at få tre ruter til en lav pris.

Hvad sker der, hvis jeg køber Train Simulator Classic inden den 27. april?
Alle køb før den 27. april vil inkludere de tidligere ruter: Bahnstrecke Leipzig – Dresden, Tehachapi Pass, WCML South. Train Simulator Classic vil ikke være tilgængelig at købe før omkring 24 timer før udgivelsen, og butikssiden opdateres tydeligt ved genlancering for at sikre, at der ikke foretages fejlkøb.

Kan jeg købe dette, hvis jeg allerede ejer Train Simulator Classic eller en anden ældre Train Simulator-udgivelse?
Ja. Ved at købe dette i Steam Store vil eksisterende ejere få de tre inkluderede ruter tilføjet til deres Train Simulator Classic DLC-bibliotek på Steam. Dette er en god måde at få tre ruter til en lav pris.

Kan jeg købe dette, hvis jeg er ny til Train Simulator Classic?
Ja. Dette er den bedste måde at komme i gang med Train Simulator Classic-hobbyen.

KERNEOPDATERING

Hvad indeholder kerneopdateringen?
Kerneopdateringen inkluderer en strømlinet kodebase, der etablerer et stabilt fundament, som vi kan bygge videre på, hvilket betyder, at du vil se færre nedbrud på grund af problemer forårsaget af ugyldig kode i softwaren. Vi har opgraderet kernekoden til at bruge nyere plugins, som yder bedre og gør det muligt for os at tage koden videre mod større ting, såsom multi-threading.

Skal jeg købe dette for at få Train Simulator Classic-kerneopdateringen?
Nej. Opdateringer til hovedsoftwaren er gratis for alle eksisterende ejere af Train Simulator Classic og vil blive installeret automatisk via Steam. Køb er kun påkrævet for ruterne.

Kommer der fremtidige opdateringer?
Ja. Vi arbejder i øjeblikket på yderligere opdateringer til Train Simulator Classic, der inkluderer en række forbedringer. Disse vil blive frigivet som gratis opdateringer, når de er færdige. Du kan forvente flere udvikleropdateringer til at dække dette.

Hvordan kan jeg få adgang til eksperimentelle builds?
Efter udgivelsen af Train Simulator Classic og denne kerneopdatering vil vi opsætte en BETA for at tillade test af eksperimentelle funktioner, der er under udvikling. Mere følger om dette snart.

RUTEOPDATERING OG DIN DLC

Hvad er ruterne i denne Train Simulator Classic-udgivelse?
Ruterne inkluderet i denne Train Simulator Classic-udgivelse er Huddersfield Line: Manchester – Leeds, Long Island Rail Road: New York – Hicksville, Pegnitztalbahn: Nürnberg – Bayreuth. Deluxe Edition inkluderer også East Coast Main Line London – Peterborough og Flying Scotsman Centenary Pack.

Er Train Simulator Classic-ruterne i denne udgivelse gratis?
Nej. Selvom hovedopdateringen er gratis for alle eksisterende ejere, er ruterne inkluderet som en del af denne udgivelse ikke gratis. For at få disse ruter skal du købe enten Train Simulator Classic fra den 27. april eller de enkelte ruter.

Vil Train Classic-ruterne i denne udgivelse stadig være tilgængelige separat?
Ja. Alle ruterne (Huddersfield Line, Long Island Rail Road, Pegnitztalbahn) vil stadig være tilgængelige separat, og hvis du allerede ejer dem, forbliver de i dit DLC-bibliotek.

Hvad sker der, hvis jeg allerede ejer nogen af disse ruter?
Alle ruter, du allerede ejer, forbliver i dit DLC-bibliotek, og du vil være i stand til at spille dem som normalt.

Vil jeg stadig være i stand til at spille eller købe ruter fra sidste års udgivelse?
Ja. Hvis du tidligere har købt disse ruter (Bahnstrecke Leipzig – Dresden, Tehachapi Pass, WCML South), enten som individuel DLC eller som en del af Train Simulator Classic-udgivelsen i 2022, forbliver de i dit DLC-bibliotek på Steam. Ruterne vil også forblive tilgængelige separat på Steam Store efter denne opdatering.

Stay up to date with everything Train Simulator Classic by joining us on FacebookTwitterInstagram and YouTube.