Annoncering af Train Simulator Classic 2024!

Dovetail Games har annonceret at Train Simulator Classic 2024 udkommer den 21., maj 2024.

Fejr 15 år med den ultimative jernbanehobby med en episk rutesamling, eksklusiv Deluxe Edition og en ny måde at begynde at spille på.
Train Simulator Classic 2024, der snart ankommer til 15-års jubilæumsåret, tager dig med på en rejse til fem lande på tværs af over 450 km skinner. Læs videre for at finde ud af mere om de ruter, der er inkluderet i dette års opdatering, ekstraudstyret med Deluxe Edition og den nye mulighed for jernbaneabonnement.

Denne Train Simulator Classic-udgivelse indeholder to dele; en gratis kerneopdatering og en betalt opdateret rutepakke.
Opdateringen til Train Simulator Classic-grundspillet inkluderer ydeevneforbedringer, fejlrettelser, nye udviklerværktøjer og mere. Denne opdatering er gratis tilgængeligt for alle spillere som tidligere har købt spillet. Hold øje med de fulde patch-noter ved lanceringen.
Der er fem ruter inkluderet i Train Simulator Classic 2024-udgivelse. North Wales Coast Line, Bahnsrecke Riesa – Dresden, Northeast Corridor: Washington DC – Baltimore, Mittenwaldbahn: Garmisch-Partenkirchen – Innsbruck, og LGV: Marseille – Avignon. Bemærk at disse ruter ikke følger med opdateringen af grundspillet.

Læs videre her på den engelske artikel fra Dovetail Games

One thought on “Annoncering af Train Simulator Classic 2024!

Comments are closed.